Για να δούμε πόσο έξυπνη και αποτελεσματική ή νέα σκούπα - ROBOT της XIaomi.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ είχα την εντύπωση ότι κυμαίνονται γύρω στο 50€, τουλάχιστον τόσο είχα δει μια ανάλογη σκούπα της viledaΟ/H Sitalkas έγραψε:
κι αυτή είναι η ανταγωνιστική τιμή...
οι ilife κυμαίνονται από 100 ως 170. αυτό είναι χωρίς τα μεταφορικά και με υψηλό ρίσκο τελωνείου.Ο/H xyannis έγραψε:
Εγώ είχα την εντύπωση ότι κυμαίνονται γύρω στο 50€, τουλάχιστον τόσο είχα δει μια ανάλογη σκούπα της viledaΟ/H Sitalkas έγραψε:
κι αυτή είναι η ανταγωνιστική τιμή...
Ο/H stefanosstef έγραψε:
Απαντάω εδώ γιατί δε βρήκα πιο πρόσφατο σχετικό θέμα, έχω λίγες μέρες που δουλεύω τη σκούπα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.Δεν αφήνει σημείο (εκτός από πίσω από τις πόρτες) και μου χει λύσει τα χέρια γιατί η σκούπα πάντα μου ήταν βασανιστική διαδικασία![]()
Την έχω στο MAX για να ρουφάει καλύτερα και τη βάζω μέρα παρά μέρα γιατί βλέπω ότι προλαβαίνει και μαζεύεται σκόνη.Δεν τα λυπήθηκα ούτε μία στιγμή τα λεφτά.Τη συνιστώ για όσους έχουν εύκολες διαμορφώσεις χώρου και βαριούνται το σκούπισμα.Εμένα μπαίνει και κάτω από τον καναπέ αν σηκώσω τα καλύμματα.Παίρνει περίπου 40 λεπτά για 60τμ.