Διαφήμιση

Αλλαγή από Stable 8.0.1.0 LHOCHDG σε-->"LHOMIDG"

• Αλλαγή από Stable 8.0.1.0 LHOCHDG σε-->"LHOMIDG"

Καταρχήν, καλησπερίζω το φόρουμ και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε εδώ μέσα!!!
      Γνωρίζοντας από παλιές εποχές πως δουλεύουν τα φορουμ, να ζητήσω συγγνώμη γιατί ενώ έκανα μια μικρή έρευνα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη σε αυτό που θέλω.
      Αρχικά, είχα παραγγείλει το Redmi Note3 PRO από vickmall με την πολύ γνωστή "σταθερή" ρομ 7,1,9 ...
      bootloader κλειδωμένος!

Μετά από αρκετά προβλήματα με τη sim αποφάσισα να κάνω update. Βρήκα κάποιους οδηγούς , κατέβασα την 7,3κάτι νομίζω, πήγα στον updater έκανα update διαλέγοντας το package που είχα βάλει μέσα και μετά άνοιξα και το MiSuite και έκανα κ από εκεί update βάζοντας το κινητό μου σε fastboot mode... όλα καλά μέχρι εδώ...μου ήρθε και αυτόματο update για Miui8 ...
      Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι η stable rom που έχω, γράφει CN που λογικά είναι από το China... μπήκα λοιπόν να δω αν υπάρχει καινούρια global rom , την κατέβασα πήγα να κάνω update απο το updater που έχει το xiaomi αλλά μου βγάζει συνέχει ότι δεν μπορεί να ανακτήσει τις πληροφορίες από το zip αρχείο που επιλέγω για update.
      ένα μεγάλο αρνητικό είναι ότι στο MiAccount είναι όλα πλέον κινέζικα...

Αλλά η απορία μου είναι η εξής: επειδή έχω θεματάκια με το gps με την εφαμογή που χρησιμοποιώ για το ποδήλατο(Strava), αξίζει να προσπαθήσω να βάλω την global και συγκεκριμενα την LHOMIDG ???? και αν ναι, πως ΄θα το κάνω τελικά?

Υ.Γ. Για τις διαθέσιμες ρομ κοιτάω εδώ: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ... αν κοιτάω σε λάθος μέρος ας μου το πει κάποιος
      Ευχαριστώ
      Images
      • Screenshot_2016-09-05-16-14-34-519_com.android.settings.png

156,53 kB, 1.080×1.920, viewed 226 times
      Xiaomi Redmi Note 3PRO

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Lithan ().

• Στο strava αν έχεις θέματα ότι σου κλείνει την εφαρμογή και δεν γράφει μετά από κάποια λεπτα δοκίμασες να την εξαιρέσεις από τις εφαρμογές που κλείνει στο "παρασκήνιο "

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H miltoskartalas έγραψε:

Στο strava αν έχεις θέματα ότι σου κλείνει την εφαρμογή και δεν γράφει μετά από κάποια λεπτα δοκίμασες να την εξαιρέσεις από τις εφαρμογές που κλείνει στο "παρασκήνιο "

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      όχι δεν κλείνει η εφαρμογή αλλά μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφού "κλειδώσει" το gps σήμα, μετά το χάνει και δεν γράφει τη διαδρομή η εφαρμογή
      +ότι στο MiAccount είναι όλα κινέζικα κ δν βγάζω άκρη
      Xiaomi Redmi Note 3PRO
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Yiannis75 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί στη μετάφραση.... Redmi note 3 pro με Chinese stable miui8 και θέλω να πάω σε global stable 8 σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας για την πιο εύκολη και safe μετάβαση..? λόγω δουλειάς με βολεύει πολύ με ταγγλικα αλλά δεν θέλω ς κινεζιες! Ευχαριστώ πολύ εκ τον πρότερο
      δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες, αλλά εγώ το ρωτάω παραπάνω....γτ πρόσφατα είδα ότι βγήκε "global stable" για το redmiNote3 snapdragon την οποια global stable τη διαχωρίζουν από την China stable...
      αν έχεις άλλη απορία στείλε μου ΠΜ να μη γεμίζουμε το thread
      Xiaomi Redmi Note 3PRO
    • Ο/H Lithan έγραψε:

γτ πρόσφατα είδα ότι βγήκε "global stable" για το redmiNote3 snapdragon την οποια global stable τη διαχωρίζουν από την China stable...
      Εξήγησε το λίγο αυτό..
      Για το υπόλοιπο κομμάτι σου απάντησα αλλού..

• @Lithan, για αρχή άλλαξε την συσκευή στο προφίλ σου, έχεις βάλει το redmi 3 Pro και όχι το Redmi Note 3 Pro, αν έχεις και τις δύο συσκευές, πρόσθεσε και το Note 3 Pro με την χρήση του ctrl.

Από China σε Global δεν μπορείς να πας με απλή αναβάθμιση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το miflash και fastboot rom
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Lithan έγραψε:

γτ πρόσφατα είδα ότι βγήκε "global stable" για το redmiNote3 snapdragon την οποια global stable τη διαχωρίζουν από την China stable...
      Εξήγησε το λίγο αυτό..Για το υπόλοιπο κομμάτι σου απάντησα αλλού..
      πριν καιρό όταν είχα αγοράσει το κινητό μου, είχα μπει να δω διαθέσιμες rom και δεν μου έβγαζε ξεχωριστά, global rom, china rom, dev rom αλλά μόνο china+dev.
      πριν μία εβδομάδα είδα ότι πλέον υπάρχει global rom για το Redmi Note 3 Pro...΄και είδα ότι διαφέρουν στο zip γτ η μία έλεγε "LHOCHDG" που είναι για china stable και η άλλη "LHΟMIDG" global stable...
      btw εδώ όλα αυτά : MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
      πιο παλιά δεν θυμάμαι που κοιτούσα αλλά δεν έγραφε για china & global ...μόνο stable και developer...
      sorry an egrapsa
      Xiaomi Redmi Note 3PRO
    • Διαφήμιση
    • Όχι βρε.. υπάρχει πολύ καιρό η global.....Η global stable υπάρχει σχεδόν από την αρχή.