Μπήκα και εγώ στο club thunder από χθες το βράδυ, για εντυπώσεις είναι λίγο νωρίς νομίζω, η μπαταρία εξαφανίστηκε σε μισή μέρα αλλά δεν είναι δείγμα μιας και είναι μέρα στησίματος κτλ. να αναφέρω όμως ένα περίεργο φαινόμενο μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει, έκανα επαναφορά τοπικού αντιγράφου και είδα ιστορικό κλήσεων και μηνύματα κανονικά, το πρωί όμως μετά από επανεκκίνηση της συσκευής Ω του θαύματος εξαφανίστηκαν, τι έγινε ρε παιδιά?
@movieland
Δεν το ξέρω , αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα θεματακι στα αρχεία κλήσεων μετά από επαναφορά..
Κάπου είδα κάποια λυση αλλά δε θυμάμαι που ..
@gkalen μου έκανε εντύπωση γιατί ένα σωρό κλήσεις και μηνύματα στα καλά καθούμενα να εξαφανιστούν σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, κάτι παίχτηκε αλλά ποιος ξέρει.
@movieland
Υπάρχει το εξής παράδοξο ..
Άλλοι έσβηναν το αρχείο κλήσεων και μετά από reboot ξαναβγαίνει ..
Εσύ το επανεφερες και αυτό εξαφανίστηκε ..
WTF , δηλαδή ..
Anyway , μπορείς να το επαναφέρει ξανά , κρατά ότι θες και μετά ας φύγει ..
Είναι ένα θεματακι το οποίο δεν ξέρω αν είναι bug της base rom ή από αλλαγές σε ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν ..
Από αύριο που θα είσαι ήρεμος και έχεις τελειώσει με το στήσιμο του τηλ.. τσεκαρε τη ρομ να δεις πως σου φαίνεται γενικά ..
αυτο είναι ή GTV ...
Σ'εμενα θα είναι , RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.2.0 , μάλλον πρέπει να βάλω και το THUNDER στην ονομασία του ζιπ για να μην υπάρχει μπέρδεμα ..
Και εμένα μου ήρθε νέο μήνυμα για fix....(VIP mail) FIX της (Stable) 8.0.2.0 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes).
Για stable δεν είναι ?....γιατί λες GTV ?...άλλη είναι αυτή ?
Μάλλον καλύτερα όπως λες να βάζεις το THUNDER για να μην μπερδευόμαστε φίλος !!!!