[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
@gkalen υπαρχει η δυνατότητα να ρυθμισω με καποιον τροπο την ταχυτητα αποκρισης της αυτοματης φωτεινοτητας;
Θελω να εχω γρηγοροτερη αποκριση.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Όχι , δε νομιζω , τουλάχιστον για τώρα , θα ρωτησω κι αλλου αν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ..
EDIT
Στη πορεία όλες θα γίνουν XTRV , και οι Stable και οι Developer Roms ..
Δώστε λίγο χρόνο να ετοιμαστούν όπως πρέπει , μας έχει φύγει ο πάτος στο ξενύχτι , στις συνδιαλέξεις , δοκιμές , κ.λ.π.
Δεν θα μείνει κανείς παραπονεμενος , όπως είδατε σήμερα έχετε 10 XTRV Roms , την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μόνο 2 , την επόμενη βδομάδα πάμε για όλες και αν όχι όλες τουλάχιστον 20 θα είναι έτοιμες ..
Υπομονή λοιπόν λίγο καιρό ακόμα και θα μπουν και οι Stable στο κόλπο. -
gkalen να σε ρωτησω περασα το Xposed.apk μετα το xposed-v86-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip απο twrp ολα καλα μεχρι εδω.στην συνεχεια εβαλα το miui 8 tweaks απο play store και στην συνεχεια δεν ανοιξε το κινητο η οθονη αναβοσβηνε συνεχεια.μετα ξανα απο την αρχη flash.γιατι το κανει αυτο;
-
@tasosko
Απαντησες μόνος σου .. το ρημαξες ..
Ρώτα ποιες εκδοσεις είναι συμβατές για τη συσκευή σου , εγώ δεν το γνωρίζω αυτό , έχω άλλη συσκευή -
συμβατη για ποιο πραγμα για το miui tweaks ?τα αλλα τα περασε κανονικα το framework ηταν πρασινο οπως πρεπει να ειναι.τι εκανα λαθος;
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@tasosko
Απαντησες μόνος σου .. το ρημαξες ..
Ρώτα ποιες εκδοσεις είναι συμβατές για τη συσκευή σου , εγώ δεν το γνωρίζω αυτό , έχω άλλη συσκευή
-
Ο/H pechr έγραψε:
@gkalen υπαρχει η δυνατότητα να ρυθμισω με καποιον τροπο την ταχυτητα αποκρισης της αυτοματης φωτεινοτητας;
Θελω να εχω γρηγοροτερη αποκριση.
Ο/H gkalen έγραψε:
@pechr
Όχι , δε νομιζω , τουλάχιστον για τώρα , θα ρωτησω κι αλλου αν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ..
Σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζει με καθυστέρηση έως περίπου 1-2 δευτερόλεπτα η απόδοση φωτεινότητας στην αυτόματη ρύθμιση.
Θα αναζητήσω κι εγώ περιεχόμενο στο internet αν μπορέσω κι βρω θα το αναρτήσω εδώ ώστε να αξιολογηθεί.
Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού θα ήταν πολύ καλό να το κρατήσετε ως μία ενδεχόμενη βελτίωση στις XTRV αν φυσικά μπορεί να γίνει.
Γιατί αν μιλάμε για Extreme τότε θα πρέπει να έχει περισσότερα καλούδια από τις μέχρι τώρα ROMsRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H tasosko έγραψε:
συμβατη για ποιο πραγμα για το miui tweaks ?τα αλλα τα περασε κανονικα το framework ηταν πρασινο οπως πρεπει να ειναι.τι εκανα λαθος;
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα