Διαφήμιση

[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Miui Stable
    • Φίλε δεν θυμάμαι, όπως έγραψα και στην ανάρτησή μου πιο πάνω: '

" .........Εχω το Xiaomi redmi Note 2 Prime. Το αγόρασα από το Vickmall πριν από 3 μήνες. Δεν θυμάμαι ποιά ROM είχε όταν το στείλανε. Του πέρασα το TWRP recovery μέσα από το flashify apk. Αρχικά του πέρασα μία ROM τη MOKEE του VOVA και το ρουτάρισα. Σήμερα προσπαθώντας να περάσω τη Stable ROM 8.0.1.0 του gkalen, αφού την φλασσάρισα κανονικά με το TWRP recovery, στην αρχική παραμετροποίηση ζήτησε κωδικό στο Mi Account. Εδώ να σημειώσω ότι δεν θυμάμαι παλαιότερα, που προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια ROM από site σας, αν πήρα κάποιο κωδικό από τη Hiaomi και δεν το σημείωσα κάπου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω παρακάτω για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, παρόλο που το γύρισα σε Αγγλική γλώσσα, όπως με συμβούλευσε τηλεφωνικά κάποιος από το site σας. Κολλάει σε αυτό το σημείο. Το ΙΜΕΙ του τηλεφώνου μου είναι το ***************. Ξαναέκανα εγκατάσταση της ROM MOKEE του VOVA.
      Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι να κάνω, για να μπορέσω να εγκαταστήσω τη Stable ROM 8.0.1.0 του gkalen.
      Ευχαριστώ ....."
    • Περάστηκε σήμερα το μεσημέρι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι "στραβό" το τηλ φαίνεται πιο γρήγορο η διαχείριση ram είναι καλύτερη (1.5-1.6 ελεύθερα) και έχω την αίσθηση πως στο θέμα της μπαταρίας είναι σούπερ!!! αλλά θέλει 2-3 μέρες για να πω με σιγουριά. Ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό!!!
    • @Fgriz
      Βγάλε τη sim και κάνε την εγκατάσταση χωρίς τη sim ..
      Το πρόβλημα σου είναι στο setup , καμμιά φορά οι servers μπλοκάρουν και δεν προχωραει το setup ..
      Δοκίμασε χωρίς sim , δοκίμασε και να συνδεθείς από άλλο rooter μπας και ξεκολλήσει ..
      Μου'χει τύχει και μένα , αλλά μετα απο μία δυο φορές εγκατάσταση τη ρομ έμπαινε και προχωραγε ..
      Anyway , δοκίμασε να περνάς στο επόμενο βήμα "skip this step" ...
    • Διαφήμιση
    • μπραβο ρε φίλε είσαι απεχτος πιστεύω εκανες την καλύτερη δουλειά τώρα οργανωμένα και νοικοκυρεμενα όλα μπράβο σου τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!
    • @gkalen, σε δύο συσκευές που πέρασα την Stable για Hermes, χωρίς SIM και χωρίς καν συνδεδεμένο στο WiFi ζήταγε να συνδεθείς στο mi account και δε σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς να το κάνεις. Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα τρόπο να το παρακάμψω.
    • @LoukG
      Αυτό τότε είναι πολύ περίεργο , δεν μου'χει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ , πάντα υπάρχει ή επιλογή "skip this step" ..
      Τότε ο φίλος @Fgriz θα πρέπει να δημιουργήσει έναν mi account σε pc ή laptop για να τον βάλει στο setup ..
      Πάντως είναι περίεργο αυτό , να μην εχει επιλογή skip this step ..
      Εγώ νόμιζα ότι κολλαγε στο confirmation που κάνει στο setup , δεν κατάλαβα ότι δεν έχει επιλογή skip this step ..
    • Αυτό με το account το είχα γράψει και όταν πέρασα πρώτη φορά τη δική σου Stable. Αυτό, ωστόσο, που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι με το πρώτο boot της συσκευής μου ζήταγε να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, τον οποίο όμως είχε ήδη κρατημένο μέσα η συσκευή και εμένα απλά μου ζήταγε τον κωδικό! Και το κινητό προέρχονταν από καθαρότατη εγκατάσταση με fastboot και χωρίς να έχει συνδεθεί καθόλου στο internet, οπότε και μου έκανε τρομερή εντύπωση που είχε κρατήσει τον λογαριασμό. Και όπως είπα δε με άφηνε να συνεχίσω στο setup αν δεν έκανα σύνδεση. Τώρα, αν όντως όλα αυτά ισχύουν και απλά είμαι τυφλός και δεν έβλεπα το skip this step :D, εφόσον σου ζητάει από την αρχή μόνο τον κωδικό του λογαριασμού και όχι το ID, και καινούργιο λογαριασμό να φτιάξει, πώς θα τον συνδέσει; Μάλλον θα πρέπει να γυρίσει σε MIUI 7 η οποία σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς να συνδεθείς, να συνδέσει τον νέο λογαριασμό με το κινητό και μετά να προβεί στην εγκατάσταση της 8. Ξαναλέω, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι υπήρχε skip this step και δεν το είχα δει.

Ορίστε και τα screenshot από το setup:

Αφού σενδέθηκα σε WiFi:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LoukG έγραψε:

Αυτό με το account το είχα γράψει και όταν πέρασα πρώτη φορά τη δική σου Stable. Αυτό, ωστόσο, που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι με το πρώτο boot της συσκευής μου ζήταγε να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, τον οποίο όμως είχε ήδη κρατημένο μέσα η συσκευή και εμένα απλά μου ζήταγε τον κωδικό! Και το κινητό προέρχονταν από καθαρότατη εγκατάσταση με fastboot και χωρίς να έχει συνδεθεί καθόλου στο internet, οπότε και μου έκανε τρομερή εντύπωση που είχε κρατήσει τον λογαριασμό. Και όπως είπα δε με άφηνε να συνεχίσω στο setup αν δεν έκανα σύνδεση. Τώρα, αν όντως όλα αυτά ισχύουν και απλά είμαι τυφλός και δεν έβλεπα το skip this step :D, εφόσον σου ζητάει από την αρχή μόνο τον κωδικό του λογαριασμού και όχι το ID, και καινούργιο λογαριασμό να φτιάξει, πώς θα τον συνδέσει; Μάλλον θα πρέπει να γυρίσει σε MIUI 7 η οποία σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς να συνδεθείς, να συνδέσει τον νέο λογαριασμό με το κινητό και μετά να προβεί στην εγκατάσταση της 8. Ξαναλέω, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι υπήρχε skip this step και δεν το είχα δει.

Ορίστε και τα screenshot από το setup:

Αφού σενδέθηκα σε WiFi:

Είναι γιατί ο ρουφιάνος την βρίσκει τη συσκευή και πρέπει να βάλεις τον κωδικό που ήδη έχει κρατήσει γιαυτήν από παλιότερα...
      Παρεμπιπτόντως το ίδιο συνέβη και σε μένα όταν πρωτοεγκατέστησα την 6.8.11 νομίζω, πάνω στην ελληνική gtv, παρόλο το factory reset.
      Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @gkalen Έχω μια παρατήρηση και μια ερώτηση η παρατήρηση άφορα τις ρυθμίσεις χρησης δεδομένων όπου για να βάλεις όριο και να είναι εντάξει θα πρέπει να βάλεις το διπλάσιο από αυτό που έχεις δηλαδή αν έχεις 350 MB όριο θα πρέπει να βάλεις 700MB Λεπτομέρεια χωρίς μεγάλη σημασία... όπως επίσης μια ακόμα λεπτομερεια το CM TRANSFER δεν είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
      Το βασικό όμως που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να καταργήσω να βγάλω εντελώς το gmail??
    • Δε βρισκω το Download Rom για το Mi5 ... Yπαρχει Link ?
      Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro

• @fraris
      Ανεβαίνει ....
      Έπεσε το upload και γι'αυτο δεν έβαλα λινκ ακόμα , την έβαλα να ξανανέβει , αν πάνε όλα καλά σε κάνα δυωρο θα έχετε λινκ , αλλιώς αύριο ...

@LoukG
      Μου'χει τύχει και μένα ακριβώς το ίδιο σε Kenzo και Redmi3 , δεν είναι πρόβλημα αυτό , κάτι παίζει με το find device ίσως ή με το authenticator ..
      Αν βάλει το password προχωραει κανονικά ..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@fraris
      Ανεβαίνει ....
      Έπεσε το upload και γι'αυτο δεν έβαλα λινκ ακόμα , την έβαλα να ξανανέβει , αν πάνε όλα καλά σε κάνα δυωρο θα έχετε λινκ , αλλιώς αύριο ...

@LoukG
      Μου'χει τύχει και μένα ακριβώς το ίδιο σε Kenzo και Redmi3 , δεν είναι πρόβλημα αυτό , κάτι παίζει με το find device ίσως ή με το authenticator ..
      Αν βάλει το password προχωραει κανονικά ..
      Ωραιος!!! thanks!!!
      Να σε ρωτησω στην thunder μπορω να φλασαρω τον για να εχω root ετσι ??
      Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro