@gkalen οχι δεν εχω καμια αποσυνδεση.οταν εβαλα τη ρομ σου εκανα factory reset και εσβησα και την εσωτερικη μνημη του κινητου.δεν εχω δει κανενα προβλημα ολα λειτουργουν κομπλε
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
@spirosmeg
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έχεις πρόβλημα στο φλασαρισμα της ρομ του Redmi3S , μέχρι στιγμής σου είπαν και τα παιδιά που ήδη τη δουλεύουν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα ...
Παρ'ολα αυτά δεν σημαίνει ότι εχεις κάνει κάτι λάθος , απλά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί στη δικιά σου συσκευή υπάρχει αυτό το πρόβλημα ..
Θα τσεκαρω πάλι το script ίσως φταίει αυτό και ή συσκευή σου για κάποιο λόγο δεν το διαβάζει σωστά ..
Θα το τσεκαρω σήμερα που θα ετοιμασω την Developer Custom Rom 6.9.8 για το Land ..
@tasospap1986
Όταν βγει ή Stable Marshmallow για το Kenzo δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα , τουλάχιστον όσοι είστε ήδη με Marshmallow και έχετε ξεκλειδώσει bootloader οι οδηγίες θα είναι οι γνωστές , δεν προβλεπω οτι θ'αλλαξει κάτι ...
Ίσως υπάρχει κάποια αλλαγή σε όσους έχουν Lollipop Stable και θέλουν να πάνε σε Marshmallow Stable , αλλά μέχρι τότε θα δούμε ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@spirosmeg
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έχεις πρόβλημα στο φλασαρισμα της ρομ του Redmi3S , μέχρι στιγμής σου είπαν και τα παιδιά που ήδη τη δουλεύουν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα ...
Παρ'ολα αυτά δεν σημαίνει ότι εχεις κάνει κάτι λάθος , απλά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί στη δικιά σου συσκευή υπάρχει αυτό το πρόβλημα ..
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Να μην ξεχάσω οτι είχα πάλι δοκιμάσει να περάσω την Stable V7 GTV V7.5.1.0 όπου πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα, το είχα αναφέρει την 22 Ιουλιου και στον @MIUI_ART με προσωπικό μήνυμα να ξανακοιτάξει την rom...
Οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος...
Αυτην την στιγμη και τα δυο κινητά Redmi 3S (3/32) δουλεύουν πλέον την
xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V8.0.2.0.MALCNDG_v8-6.0
με χωρίς θέμα από εδω: androidfilehost.com/?fid=24591000424961220
Παιδιά είναι ολοκάθαρο το πρόβλημα στις δικιές μας Rom.Xiaomi 13 -
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Συγχαρητήρια για την δουλειά. Ειλικρινά το redmi 3s λειτουργεί άψογα... Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο αν έχει ιδέα κανένας γιατί όταν είναι κλειστή η οθόνη δεν έρχονται ειδοποιήσεις.
Έχω κάνει ότι ξέρω (από το κέντρο ασφαλείας), έχω κλειδώσει τις εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα.
Υγ. Μετά από τόσα xiaomi, είναι πολύ περίεργο να μην βρίσκω λύση
(Η επιλογή που λέω είναι: settings, wlan, advanced settings, keep wlan on during sleep) -
Ο/H jaggelo έγραψε:
Αφού πήρα nandroid και local backup, πέρασα την thunder stable v.8 πάνω από την gtv stable v.8 χωρίς factory reset. Kλείνω 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα και πάω για καμιά ώρα SOT παραπάνω.
Thanks gkalen!
Ο/H jaggelo έγραψε:
Γι'αυτό υπάρχει το backup.
Είτε έχω είτε δεν έχω θέμα θα επανέρθω για ενημέρωση.
Σίγουρα πάντως η καθαρή εγκατάσταση είναι η ασφαλής μέθοδος.
Άρα θεωρώ ότι σε redmi note 2 μπορεί να φλασαριστεί επιτυχώς η thunder stable v.8 πάνω από gtv stable v.8.
Σε κάθε περίπτωση φρόνιμο και ασφαλές είναι να έχουμε πάρει τα backup μας. -
Ο/H sakisgal έγραψε:
- Καλημέρα και απο μένα.πέρασα σήμερα το πρωί την rom και έχω ένα πρόβλημα με το play store. Ενώ μου ανοίγει και συνδέεται με τον λογαριασμό μου μόλις πάω να εγκαταστησω μία εφαρμογή μου βγάζει το εξής μύνημα.
Αν δεν πιάσει με την πρώτη, άλλη μια φορά το σετάκι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
- Καλημέρα και απο μένα.πέρασα σήμερα το πρωί την rom και έχω ένα πρόβλημα με το play store. Ενώ μου ανοίγει και συνδέεται με τον λογαριασμό μου μόλις πάω να εγκαταστησω μία εφαρμογή μου βγάζει το εξής μύνημα.
-
-
Αφού σου ειπα", one more time Το σετάκι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το θέμα είναι ότι όταν πάω να αφαιρεσω τον λογαριασμό μου λέει ότι για να το κάνω θα πρέπει να πάω πρώτα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
μπορώ να εγκαταστήσουν ξανά τα google services μήπως έχουν πρόβλημα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα