@sakisgal
1.Αφαίρεση λογαριασμού google
2.Διαγραφή δεδομένων σε Υπηρεσίες google play, Google playstore, Πλαίσιο υπηρεσιών google και Διαχείριση ληψεων.
3.Reboot
4. Άνοιγμα playstore και καταχώριση εκ νέου του λογαριασμού google
Σημ. Διαγραφή δεδομένων των Υπηρεσιών google κάνε την από Titanium backup ή link2sd.
Καλησπέρα παιδιά! gkalen μπερδευτηκα λίγο τώρα... Η stable που έχουμε lollipop δεν είναι; Η βγήκε stable mm και δεν το πήρα χαμπάρι; Έχω χάσει την καθημερινή επαφη με το φόρουμ τις τελευταίες μέρες... Από stable lollipop σε stable mm είναι το θέμα πως θα γίνει, αν και έχουμε καιρό μέχρι τότε...
Μετα απο επεισοδιακη εγκατασταση αφου επρεπε να κανω format μεσω twrp εβαλα την ρομ... Πρωτες εντυπωσεις.... Απιστευτα γρηγορη στο mi5!!! @gkalen ευγε!!!!!
Wipe cache, dalvick & data πρέπει να κάνεις σχεδόν πάντα για να έχεις ευτυχες αποτέλεσμα...
Αλλιώς δεν ή πολλά προβλήματα..
Το trwp δεν αναγνωριζε καθολου τον internal storage....επρεπε να κανω format να φυγει το enscription κτλ...Απλα ειμαι αρχαριος κ ολα αυτα με φοβιζουν...Αλλα μετα κ τις οδηγιες του michael ολα τελεια!!!
Καλημερα, εχθες δεύτερη μέρα με stable 8.0.1.0 gkalen σε rn2 ή Nohon μπαταρία απογειώθηκε.... έπρεπε να πάω για ύπνο και το έβαλα για φόρτιση με sot 5h30min και υπόλοιπο 20% πού σημενει άλλη 1-1.5 ώρα sot ακόμη, μην πω παραπάνω και φανώ υπερβολικος....οπότε υπολογιστε, όπως το παρατηρώ κάθε 1% βγάζει γύρω στο 5λεπτο οθόνη, είμαι κοντά στην αυτονομία του rn3 θα το φτάσω που θα πάει....
καλημερα παιδια επειδι ειναι η προτη μου φορα που θα περασω ρομ στο κινιτο μπορειτε να με βοηθισετε? εχει gtv dev εχει ξεκλειδοτο bootloader εχει twrp και θελω να περασω γκαλεν stable ποιον οδιγο ακολουθω? και θελω καθαρο insatl το τηλεφονο ειναι mi5 3 giga