παιδια ερωτηση εχω gkalen stable στο mi5 στο antutu βγαζω 124k skcor με το που βαλω το cpu σe reformance απο interactive αντι να βγαλει πιο πολλα βγαζει 45κ τι γινετε?
@LeonTsi
Έχει πει και άλλος για αποσυνδεσεις wifi , αλλά δεν συμβαίνει σε όλους , αυτό κατι μου θυμίζει , ίσως οφείλεται στη based rom ..
Πάντως δεν το'χουν όλοι ...
@jumaru1122
Μην χρησιμοποιείς εφαρμογές τέτοιου τύπου , θα έχεις πρόβλημα ..
Και φαίνεται ότι έχεις ήδη ..
Το Μι5 και καποια αλλα xiaomi εχουν καποιο θεματακι οταν χρησιμοποιεις εφαρμογες που αλλαζουν governors και cpu , καποιες δημιουργουν προβλημα οπως αυτη που χρησιμοποιησες ..
Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το antutu , δηλαδή είχες πρόβλημα μέχρι τώρα , ήταν κάτι που δεν έτρεχε σωστά , τέτοιες εφαρμογές μπορεί να σε οδηγήσουν σε Clean install , ακόμα και όταν τις αφαιρέσεις το πρόβλημα θα παραμείνει ..
@leontatos
Κάτι έχω ακούσει γι'αυτο το international , δε ρωτάς για σιγουριά αν όντως μπορείς να φλασαρεις αυτή τη ρομ ..
Αν μπορείς να βάλεις GTV , τότε μπορείς να βάλεις κι αυτή ..
Καλησπερα, μετα απο 2 μερες με την stable στο redmi 3 pro (ido) επεστρεψα για feedback!
Ολα τρεχουν πολυ σμουθ,η μπαταρια τρελο λεβελ απ συγκριτικα με τις τελευταιες global dev που ειχα!
αψογος μιστερ γκαλεν!
Καλημέρα, κάτοχος mi4c με τα 2GB RAM, δοκίμασα αρχικά την original stable και στη συνέχεια την ελληνική developer. Έχω να πω ότι είναι"άλλο" τηλέφωνο με την έκδοση του Gkalen, από απόδοση, ζωή μπαταρίας, μνήμη, κτλ... Σ'ευχαριστώ πολύ, συνέχισε την καλή δουλειά!
12.30 ωρες αναμονη απο εχτες το βραδυ με 2 σιμ μεσα και η μπαταρια παραμενει στο 100% ειναι η μονη ρομ απο οσες εχω δοκιμασει στο κινητο μου που το καταφερνει αυτο!!! grazie mille @gkalen
Σημερα δεν έβαλα κάποια Stable , την έπεσα για ύπνο χθες , εριξα πολύ ξενύχτι τις τελευταίες μέρες με τη ρομ του Kenzo , με το 3way reboot , κ.λ.π. ..
Αύριο θα έχουμε ξανά Stable Custom Roms , σίγουρα για το MiMaxPro Helium , μάλλον και για το MiMax Hydrogen ..
Επίσης υπάρχει αναβάθμιση στις Stable για τα Redmi3S και Mi5 , θα αναβαθμιστούν κι αυτές επίσης εντός των ημερών , ευτυχώς θα έχουμε 2-3 μέρες άνεση λόγω της γιορτης των κινέζων για να βάλω μερικές Stable ακόμα και να ολοκληρωθεί το τοπικ ..
Στο ίδιο μέρος(δουλειά) τα ίδια έκανε και ή 6.8.4 με την 6.8.25 μετά ούτε μία φορά...το περίεργο είναι ότι με την stable ξεκίνησε ξαφνικά μετά από 3 μέρες....το θέμα είναι τι γίνεται...? Είπα να μείνω λίγο σταθερός και είμαι πάλι ασταθής....
φιλε galen ολα καλα με οτι εχεις προτεινει μεχρι τωρα θα βαλω αυτες τις ημερες stable thunder στο readmi3 pro!!!!!αλλα φιλε εμεις τα κακομοιρα με τα readmi1s δεν θα δουμε ενα μαγειρεμα αγαπης εστω και σε miui7 stable thunder να το χαρουμε λιγο το τηλεφωνακι μας σε αλλο επιπεδο μιας και εχουμε 1gb ram παρακαλουμε πολυυυυυυυυ!!!!!!!!