[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
Καλημερα, απευθυνομαι σε gkalen & Bodai, ξανά φλασαρα την ρομ με wipe dalvik & cache προχθες το βράδυ, δεύτερη μέρα ούτε 1 αποσυνδεση wifi.... Τώρα αν κάνει το ίδιο από την τρίτη μέρα και μετά τι μπορεί να συμβαίνει??
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Λύνονται απορίες σιγά σιγά , πέρασα σε MIUI8 stable by gkalen από gtv MIUI 7 ελληνική πάντα και είδα τα εξής:
Δεν είχα ειδοποιήσεις μέιλς με το mymail μόνο το προεγκατεστημένο gmail το οποίο δεν μπορώ να του κάνω απεγκατάσταση σφύριζε , ο NasDriver με τον οδηγό του μου το επιβεβαίωσε και κατά το φλασάρισμα (clean install) δεν έβρισκε την ρομ μόνο το SU μετά το factory reset.Από αυτό το νήμα κατάλαβα ότι έφταιγε το TWRP που έχω .Ευτυχως που είμαι "χωριάτης" κ έβαλα την ROM σε usb και την φλάσαρα από κει κ όλα οκ.
Ερωτήσεις τώρα , το SU που έχω στην internal storage μου είναι αυτό που είχα ανέκαθεν ή του Gkalen?
Clean zip θα βγεί για το RN2 Hermes?(gkalen stable 8.0.1)
Δεν έκανα εγκατάσταση το SU που μου πρότεινε h recovery μετά την εγκατάσταση της rom ,Ετσι δεν πρέπει για να μην μου χαλάσει την rom ή το κάνουμε αυτό μόνο στις ελληνικές gtv?
SU βάζω αυτό που έχω ή πρέπει να κάνω extract το su της rom του gkalen κ μετά install από το twrp?
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.... -
@eti666
To SU που έχεις στη κάρτα σου είναι αυτό που περιέχει το ζιπ της ρομ που έκανες εγκατάσταση ( τώρα είναι αυτό που έχω στη ρομ ).
Νομίζω είναι η προηγούμενη version ομως , καλύτερα φλασαρεις το supersu.zip που έχω στο πρώτο ποστ για σιγουριά.
Δεν υπάρχει Clean zip στο RN2 , η ρομ είναι κομπλε ..
Σωστά λες , δεν κάνουμε την εγκατάσταση supersu που μας προτείνει το TWRP , αυτό ισχύει για όλες τις ρομ και συσκευές. -
φιλε @gkalen εισαι μεγαλος παικταρας!!!τα σπαει η ρομ σε redmi3s inernatiinal edition!!to redmi3 επειδη θα το πουλησωτο εκανα επαναφορα με τη stable τη δικια σου μεσα δεν πειραζεται κατι απο το buildpro που φλασαρα με την επαναφορα ε????μπραβο και παλι για ολη τη δουλεθα που κανεις!!!xiaomi λεμε και κλαιμε!!!!
-
@leontatos
Αν έβαλες τη ρομ με καθαρη εγκατάσταση για να το δώσεις το τηλ.. έτσι , θα πρέπει να βάλεις και το BuildFix , σε κάθε εγκατάσταση χρειάζεται το BuildFix , ακόμα κι αν δε κάνεις καθαρή εγκατάσταση..
EDIT
Ετοιμη ή Stable για το MiNotePro Leo , ανεβαίνει και το update της Stable για το Redmi3S Land V8.0.5.0 ... -
-
@leontatos
Θα το περάσεις τώρα το BuildFix και όλα good ..
Δεν ξέρω για το Changelog της 8.0.5.0 , ρίξε μία ματιά στο xiaomi eu ..
Θα έχετε και Power menu στην 8.0.5.0 .. -
-
Sable THUNDER για το MiNotePro Leo 8.0.1.0 ...
STABLE ΜiNotePro Leo THUNDER MiUi V8.0.1.0
DOWNLOAD ROM
MiNotePro_Leo_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Mi Note
DOWNLOAD Clean zip
Leo-Clean.zip | by gkalen for Mi Note
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
UPDATE
Stable THUNDER για το Redmi3S Land V8.0.5.0...
CHANGELOG
Προστέθηκε 3Way Power menu ...
STABLE Redmi3S Land THUNDER MiUi V8.0.5.0
DOWNLOAD ROM
Redmi3S_Land_StableV8.0.5.0.zip | by gkalen for Redmi 3
DOWNLOAD Clean zip για 3g ram
Land_Clean.zip | by gkalen for Redmi 3
DOWNLOAD Clean zip για 2g ram
Land_Clean-2gRam-StableV8.0.5.0.zip | by gkalen for Redmi 3
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
5. Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip ή το BuildFix της συσκευής μας ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
θέλω να flasάρω την rom χωρις να δώσω ROOT κατέβασα δύο αρχεία την rom και το clean.zip αυτό που είναι για 2 gb, τα βάζω και τα δύο στην sd για να τα βρώ μετά μέσα απο TWRP ? To WIPE που κάνουμε στο βήμα 3 περιλαμβάνει και data - θα γίναι καθαρή εγκατάσταση ?"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα