Διαφήμιση

[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Miui Stable
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Αυτο μπορεί να γίνει μόνο αλλάζοντας το μέγεθος των γραμμάτων στο statusbar μέσα από την εφαρμογή , θέλει decompile/recompile , πρέπει να ξέρεις όμως τι θα κάνεις , δεν είναι κάτι απλό ..
      Καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι σε xposed ..
      ευχαριστω @gkalen αν εχεις καποιο λινκ να κατεβασω την εφαρμογη xposed που κανει για το κινητο μου και με απλες οδηγιες χρησης μηπως καταφερω να τα μεγαλωσω λιγο θα ηταν καλα :)
    • Ο/H gboy έγραψε:

ευχαριστω @gkalen αν εχεις καποιο λινκ να κατεβασω την εφαρμογη xposed που κανει για το κινητο μου και με απλες οδηγιες χρησης μηπως καταφερω να τα μεγαλωσω λιγο θα ηταν καλα :)
      Κατεβάζεις αυτά και τα βάζεις χύμα μέσα στο κινητό:
      Xposed by solarwarez

xposed uninstaller

Xposed Material Installer

Xmiui module

Αφού τα κατεβάσεις όλα, μπαίνεις σε TWRP (είτε μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση περνώντας πάνω δεξιά στις τρις τελίτσες και Reboot recovery, είτε σβήνοντας το κινητό και μετά πατώντας ταυτόχρονα power και volume +)
      Backup, τικάρεις όλα τα κουτάκια και σέρνεις δεξιά.
      Πας πίσω για να βγεις πάλι στο μενού του TWRP.
      Install, βρίσκεις το "xposed-v86-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip", το τικάρεις και σέρνεις δεξιά.
      Μόλις τελειώσει πας πάλι στο κεντρικό μενού του TWRP.
      Wipe, advanced wipe, τικάρεις ΜΟΝΟ cache και dalvik cache και σέρνεις δεξιά.
      Reboot system.
      Θα κάνει λίγη ώρα να ανοίξει.
      Μόλις ανοίξει, πας εκεί που κατέβασες τα αρχεία, βρίσκεις το "XposedInstaller_by_dvdandroid.apk" και το κάνεις εγκατάσταση.
      Βρίσκεις το xmiui.apk και το κάνεις εγκατάσταση.
      Μετά ανοίγεις την εφαρμογή xposed installer που θα έχει δημιουργηθεί στην οθόνη σου.
      Πάνω άριστα πατάς τις τρεις γραμμές και πας στο modules
      Τικάρεις το xmiui
      Κάνεις επανεκκίνηση το κινητό.
      Αφού ανοίξει το κινητό, ανοίγεις την εφαρμογή xmiui και οι ρυθμίσεις που σε ενδιαφέρουν είναι στο μενού System UI.

Έχε υπόψιν σου ότι η δωρεάν έκδοση του xmiui δε σε αφήνει να αποθηκεύσεις τις αλλαγές και μετά από κάθε επανεκκίνηση θα πρέπει να τις ξανακάνεις. Αν θες να το αποφύγεις τότε πατάς πάνω δεξιά το σήμα του $ και το αγοράζεις.
    • Ο/H LoukG έγραψε:

Έχε υπόψιν σου ότι η δωρεάν έκδοση του xmiui δε σε αφήνει να αποθηκεύσεις τις αλλαγές και μετά από κάθε επανεκκίνηση θα πρέπει να τις ξανακάνεις. Αν θες να το αποφύγεις τότε πατάς πάνω δεξιά το σήμα του $ και το αγοράζεις.
      Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί το xmiui το έχω αγορασμένο, αλλά οι ρυθμίσεις παραμένουν και χωρίς να το αγοράσεις. Αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις είναι να κάνεις export και import τις ρυθμίσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LoukG έγραψε:

Ο/H gboy έγραψε:

Κατεβάζεις αυτά και τα βάζεις χύμα μέσα στο κινητό: Xposed by solarwarez

xposed uninstaller

Xposed Material Installer

Xmiui module

Αφού τα κατεβάσεις όλα, μπαίνεις σε TWRP (είτε μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση περνώντας πάνω δεξιά στις τρις τελίτσες και Reboot recovery, είτε σβήνοντας το κινητό και μετά πατώντας ταυτόχρονα power και volume +)
      Backup, τικάρεις όλα τα κουτάκια και σέρνεις δεξιά.
      Πας πίσω για να βγεις πάλι στο μενού του TWRP.
      Install, βρίσκεις το "xposed-v86-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip", το τικάρεις και σέρνεις δεξιά.
      Μόλις τελειώσει πας πάλι στο κεντρικό μενού του TWRP.
      Wipe, advanced wipe, τικάρεις ΜΟΝΟ cache και dalvik cache και σέρνεις δεξιά.
      Reboot system.
      Θα κάνει λίγη ώρα να ανοίξει.
      Μόλις ανοίξει, πας εκεί που κατέβασες τα αρχεία, βρίσκεις το "XposedInstaller_by_dvdandroid.apk" και το κάνεις εγκατάσταση.
      Βρίσκεις το xmiui.apk και το κάνεις εγκατάσταση.
      Μετά ανοίγεις την εφαρμογή xposed installer που θα έχει δημιουργηθεί στην οθόνη σου.
      Πάνω άριστα πατάς τις τρεις γραμμές και πας στο modules
      Τικάρεις το xmiui
      Κάνεις επανεκκίνηση το κινητό.
      Αφού ανοίξει το κινητό, ανοίγεις την εφαρμογή xmiui και οι ρυθμίσεις που σε ενδιαφέρουν είναι στο μενού System UI.

πολυ ωραια και αναλυτικα, grazie mille :) ευχαριστω!
    • Ο/H eti666 έγραψε:

Σε αντίθεση με έναν φίλο πιο πάνω περι αυτονομίας έχω να πω ότι τρώει τουλάχιστον 30 % μπαταρία παραπάνω , τελειώνω την μέρα με 40-45%.Αφού δοκίμασα όλες τις MIUI 7 GTV DEV έμεινα κάνα 6μηνο με την 6.3.31 λόγο αυτονομίας 2 μέρες+ (ή πχ 5ώρες 4G με βίντεο από το 85% στο 20%)Η stable by gkalen βέβαια είναι καλύτερη σε όλα τα άλλα της κ λέω μήπως είναι από καμία ρύθμιση .Την πέρασα κ σε φίλο με RN2 κ αυτός τα ίδια .Καμία ιδέα να περιορίσουμε την κατανάλωση ?
      Οι περισσοτεροι που δοκιμασαν την τελευταια thunder stable 8.x εχουν να αναφερουν σημαντικη βελτιωση στη καταναλωση.
      Μηπως την περασες απο πανω χωρις factory reset? (γιατι τοτε δουλευει μεν, ΑΛΛΑ ρουφαει δε, ειδικοτερα αμα ερχεσαι απο miui7
    • Ο/H kandilak έγραψε:

Ο/H LoukG έγραψε:

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί το xmiui το έχω αγορασμένο, αλλά οι ρυθμίσεις παραμένουν και χωρίς να το αγοράσεις. Αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις είναι να κάνεις export και import τις ρυθμίσεις.
      οχι δυστυχως τις χανει θα χρειαστω κλειδι μαλλον, το περασα ειναι σουπερ παντως αυτο που ηθελα πλεον βλεπω και την ωρα και τη σταθμη της μπαταριας χωρις μεγενθυντικο φακο!! :D
      μια τελευταια ερωτηση μονο, το δευτερο zip που περασα στην καρτα "xposed-v86-sdk21-arm64" που χρησιμευει μιας και οι οδηγιες δε λενε να το φλασαρω?!
    • Αυτό είναι το uninstaller του xposed σε περιπτωση που κάτι δεν πάει καλά και πέσεις σε bootloop το φλασάρεις και απεγκαθιστά το xposed.
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα φοραω τις rom του θεού gkalen στο δικό μου rn3 pro και στο mi4 της γυναίκας μου κι όλα λειτουργούν τέλεια!!!
      Ήθελα να ρωτήσω αν θα βγει και για το redmi 2 με το 1gb ram (της κόρης) χαχα οικογένεια της xiaomi και του gkalen!!! Κι έχω κι ακόμα 3 από πίσω χαχα
    • Τι στο καλό... 8|

Αν βάλεις μαζί αρσενικό με θηλυκό xiaomi.....ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ κιόλας?? ?(

:lol: :lol: :spiteful: :spiteful: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H netblues έγραψε:

Οι περισσοτεροι που δοκιμασαν την τελευταια thunder stable 8.x εχουν να αναφερουν σημαντικη βελτιωση στη καταναλωση.Μηπως την περασες απο πανω χωρις factory reset? (γιατι τοτε δουλευει μεν, ΑΛΛΑ ρουφαει δε, ειδικοτερα αμα ερχεσαι απο miui7
      είχα miui 7 6.3.31 >twrp factory reset έχασα την μνήμη από την phone storage κ επέλαξα install από otg >back >wipe dalvik + cash>back reboot to system >άνοιξε >σετάρισα έβαλα το back up των εφαρμογών κ επιφάνεια εργασίας από το mi cloud μόνο και μετά το δούλεψα.Μήπως έκανα σε λάθος σημείο reset ?Αν είναι να το σετάρω διαφορετικά
    • Εγκατάσταση χωρίς wipe 1) cache, 2) dalvik, 3) data, 4) system είναι....μισή εγκατάσταση.... :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • @aelarav
      Ναι , θα βγει και για wt88047 ...
      Μην αφήσουμε τη μικρή παραπονεμενη !!!
      Αυτά είναι , οικογενειακές ρομς , στοργή και προδερμ ...

EDIT
      Οσες συσκευές βλέπετε στο πρώτο ποστ θα εχουν Stable Custom Rom , θα προστεθούν και κάποιες για τις πιο νέες συσκευές στη πορεία ..
      Οι Stable θα μπαίνουν στα μέσα κάθε εβδομάδας , μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν μπει όλες ..