ρε παιδια τα links για τις rom απο το androidfilehost σερνονται τις τελευταιες μερες η ειναι ιδεα μου? δυο μερες τωρα κατεβαζω με 100kb/s ενω πριν κατεβαζα παντα με 4mb/s...η συνδεση μου ειναι μια χαρα τσεκαρισμενο
το πρωι εγκατεστησα τη νεα stable gkalen 8.0.5. απο τοτε οσες φορες ψαχνω μια επαφη για να παρω τηλεφωνο,
μολις διαλεγω το ονομα και εμφανιζεται η καρτελα με τα στοιχεια της επαφης, βγαινει το μηνυμα ''Δυστυχως, η εφαρμογη Μυνηματα εχει...''
και επιλογη για ακυρωση ή αναφορά. αυτο δεν εχει γινει ποτε μεχρι τωρα με καμια εκδοση ρομ, developer ή stable.
@gkalen πολλά μπράβο και πάλι! Σε mi4c για update από την προηγούμενη δική σου έκδοση;;; Με ποια σειρά γίνεται ή εγκατάσταση; Φαντάζομαι δεν θέλει clean install...Cheers mate!
Όχι , δε χρειάζεται Clean install , προχωρας σε απλό update ..
Έχω μπερδευτεί λίγο με τα παραπλευρα αρχεία.
Κάνουμε update την έκδοση σε 8,0,5 χωρίς νέο cleanfile ή πρέπει να περάσουμε το αντίστοιχο της 5? Επίσης στην 4 είχε cleanfile ενώ τώρα έχει buildfix είναι το ίδιο πράγμα?
ευχαριστώ
πριν απο λιγο δοκιμασα να ξανατρεξω το buildfix, εκανα και dalvic-chace wipe
αλλά τελικα κανει το ιδιο. μου το εβγαλε και οταν πηγα να αλλάξω φωτο στο background...
@amigagr και @skapet
Μάλλον ή εφαρμογή για τα μηνύματα που έβαλα είναι λάθος ..
Φλασαρετε το sms mod του φόρουμ και θα φτιαχτεί ..
EDIT
Θα βάλω το σωστό mms apk και θα ξανανέβει ή Stable για το Μi4c ...
Άλλαξε το όμως να δούμε ότι όντως είναι αυτό το πρόβλημα ( αν και είμαι σίγουρος ότι εκεί έκανα τη λαλακια )..