@gkalen στο συγχρονισμο δεν μου συγχρονιζει ιστορικο κλησεων και μηνυματα. Μου βγαζει μηνυμα επικοινωνηστε με τους προγραμματιστες και επειδη κολλαει εκει δεν συνεχιζει να συγχρονισει παρακατω... Πρεπει να κλεισω ιστορικο κλησεων και μηνυματα απο το συγχρονισμο.
Test No2 γιά thander redmi note 2 8.0.2.0 gkalen... πείτε την γνώμη σας αν πάει καλά για να την διορθώσει ο gkalen... το εχω ποσταρει και στο χώρο redmi note 2....
στο συγχρονισμο δεν μου συγχρονιζει ιστορικο κλησεων και μηνυματα. Μου βγαζει μηνυμα επικοινωνηστε με τους προγραμματιστες και επειδη κολλαει εκει δεν συνεχιζει να συγχρονισει παρακατω... Πρεπει να κλεισω ιστορικο κλησεων και μηνυματα απο το συγχρονισμο.
@LeonTsi
Τα τεστ zip τα έδωσε ο @gkalen για να προκρίνει ο χρήστης που τα χρησιμοποιεί αυτό που στο τηλέφωνο του έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης. Το ποιο είναι αυτό θα το πεις εσύ (ως αποκλειστικός χρήστης της συσκευής σου) και κανένας άλλος. Τώρα τεστάρω το 2ο (αυτό που αφαιρεί το S99init script) από τα τρία zip στο δικό μου τηλέφωνο. Απομένει άλλο ένα (το no2) για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
@LeonTsi
Τα τεστ zip τα έδωσε ο @gkalen για να προκρίνει ο χρήστης που τα χρησιμοποιεί αυτό που στο τηλέφωνο του έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης. Το ποιο είναι αυτό θα το πεις εσύ (ως αποκλειστικός χρήστης της συσκευής σου) και κανένας άλλος. Τώρα τεστάρω το 2ο (αυτό που αφαιρεί το S99init script) από τα τρία zip στο δικό μου τηλέφωνο. Απομένει άλλο ένα (το no2) για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Κι εγώ στο ίδιο από σήμερα το πρωί, με το πρώτο έβγαλα 48 ώρες με μέτρια προς ελαφρά χρήση και υπόλοιπο μπαταρίας ~35%. Κράτησα screen shots και όταν τελειώσω και με το επόμενο θα δούμε τι λένε και τα νούμερα...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"