Διαφήμιση

[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Miui Stable
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H cacau έγραψε:

Με το no frills cpu control, μπορείς να αλλάξεις την διαχείριση όπως θέλεις.
      βαλε απο το playstore το L SPEED εχει πολες ρυθμισεις και για CPU
      Ευχαριστώ και τους δυο σας.
      Έβαλα και τα δύο. Το L SPEED έχει όντως πολλές ρυθμίσεις και χάνεσαι.
      Έβαλα στο no frills το cpu governor σε powersave και στην εφαρμογή kernel adiutor μου το εμφανίζει interactive !
      Τι ισχύει τελικά άραγε ;;
    • θα μπορούσε να υπάρχει μία ρύθμιση που να έχεις την καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία και φυσικά όχι μεγάλες ταχύτητες και μία άλλη που να επιλεγεις για να τρέξουν παιχνίδια βαριά. Αν υπάρχει ήδη και κάποιος ξέρει πως γίνεται αυτή ή ρύθμιση να το πει.Οι ρυθμίσεις που βλέπω εγώ όσο αναφορά την ρομ είναι ή εξοικονόμηση που κρατάει το συγχρονισμό κλειστο. Τώρα αν μπορούσε να υπάρχει στην ρομ gkalen και ένα κουμπί για να παίζει με τις συχνότητες του επεξεργαστή και να βγάζει την μεγαλύτερη αυτονομία αυτό θα ήταν τέλειο .
      REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
    • Ο/H LoukG έγραψε:

Ο/H nikos_v έγραψε:

1. Αν κάνω backup μέσα από twrp, μετά από την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη ρομ, μπορώ να κάνω κανονικά restore από αυτό το backup;;
      Για να κάνεις restore το back θα πρέπει να έχεις την ίδια έκδοση TWRP που είχες όταν πήρες το backup.
      Καλησπέρα κι από εμένα.....
      Προχώρησα κι εγώ και πέρασα την 8.0.2 σε Redmi 3 (2/16) αλλά αντιμετωπίζω το εξής:
      Πριν την εγκατάσταση, έκανα backup μέσα από TWRP, στην SD κάρτα που έχω.
      Μετά την εγκατάσταση, πήγα να κάνω Restore μέσα από το TWRP, αλλά δεν μου εμφανίζει το φάκελο μέσα στην SD Card. Δεν μου εμφανίζει τίποτα. Ενώ, όταν ανοίξω κανονικά το κινητό, μου εμφανίζει κανονικά όλα τα περιεχόμενα της κάρτας...
      @gkalen Μήπως με την εγκατάσταση μου περνάει νέα έκδοση TWRP?? Είχα αυτή με το πορτοκαλί χρώμα (νομίζω 3.0.2)
      Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να κάνω το restore??
    • Διαφήμιση
    • Οκ παιδιά νομίζω βρήκα λύση!
      Πήγα ξανά μεσα από το TWRP, έκανα backup κάτι λίγα αρχεία και μετά άνοιξα το κινητό, βρήκα έναν φάκελο που μου έφτιαξε με όνομα "...THUNDER...κλπ" αντέγραψα εκεί μέσα το προηγούμενο μου backup και τώρα το βλέπει κανονικά από το TWRP!!
      Κάνω τώρα το restore και είδωμεν....!
    • Τελικά, κατάφερα και έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση που είχα (7.2.7.0)!!
      Στο backup είχα επιλέξει τα πάντα και μάλλον αυτό φταίει....!
      Ποιο είναι το σωστό backup που πρέπει να πάρω, για να μην κάνει downgrade??
      (ή το σωστό restore, αφού έκανα backup τα πάντα??)
    • Ο/H nikos_v έγραψε:

Τελικά, κατάφερα και έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση που είχα (7.2.7.0)!!
      Στο backup είχα επιλέξει τα πάντα και μάλλον αυτό φταίει....!
      Ποιο είναι το σωστό backup που πρέπει να πάρω, για να μην κάνει downgrade??
      (ή το σωστό restore, αφού έκανα backup τα πάντα??)
      το backup απο TWRP κραταει και την rom που ειχες , δηλαδη κανει downgrade...για να μην κανει downgrade ,πρεπει να κανεις backup απο [Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Αντιγραφα & Επαναφορα/Τοπικα Αντιγραφα/Δημιουργια αντιγραφου.]ετσι που τα εκανες αμφιβαλω αν εχεις την καθαρη ROM που λες οτι εχεις..καντα παλι χωρις επαναφορα απο TWRP...
    • @nikos_v
      Θα επιλέξεις restore από την sd card που έκανες το backup ..
      Το backup της THUNDER το έκανες στην εσωτερική κάρτα μάλλον και επειδή είναι επιλεγμένη το βλέπεις ..
      Εφόσον έκανες backup και φλασαρες άλλη ρομ μετά , δεν κατάλαβα το λόγο που κανείς πάλι restore και γυρνάς ξανα στη προηγούμενη .

EDIT
      Χρησιμοποίησε την επιλογή "επεξεργασία" για να μην κάνεις κολλητά ποστ ..
    • Διαφήμιση
    • @gkalen και τα δύο backup τα έκανα στην SD Card.
      Δεν γνώριζα και δεν είχα διαβάσει πριν, ότι αν κάνω restore από Twrp, με επιλεγμένα τα πάντα, μου κάνει downgrade. Τώρα έχω κάνει και από τα 2 backup: Και από twrp, επιλέγοντας τα πάντα, αλλά και από τις Ρυθμίσεις του κινητού, επιλέγοντας και εκεί τα πάντα.
      Οι ερωτήσεις μου είναι:
      Μπορώ να κάνω restore από twrp, χωρίς να κάνει downgrade? Ποια κουτάκια πρέπει να επιλέξω εκει;
      Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω restore από το backup που έκανα από τις Ρυθμίσεις/Τοπικά αντίγραφα;;
      Ποιο από τα δύο backup μου επαναφέρει το κινητό όπως ήταν πριν, αλλά με την καινούργια ρομ?

Redmi 3
    • To restore απο το backup μεσα απο το τηλεφωνο ειναι ευκολοτερο, παρολα αυτα δεν προσφερεται για επιλεκτικο restore, εχεις δυο επιλογες.
      Ειτε τα settings, ειτε τις εφαρμογες, (ειτε και τα δυο)
      Αντιθετα, οταν περνεις το backup μπορεις να διαλεξεις τι θα παρεις backup με πολυ μεγαλυτερη αναλυση.
      Πρακτικα, δεν εχει νοημα να παρεις backup εφαρμογες που εγκαθιστανται ευκολα απο το playstore
      Ουτε εφαρμογες με ΠΟΛΛΑ data οπως πχ gps με χαρτες γιατι το backup θα ειναι τεραστιο και θα παρει ωρες.
      Απο κει και περα, το restore παντα εχει τα θεματακια του.
      Για παραδειγμα, το viber δεν επανερχεται και οι συνομιλιες χανονται. Δεν βρηκα τροπο.
      Επισης σε δυο περιπτωσεις ενω δουλευαν ολα μετα απο την επανεγκατασταση του playstore, ενω ακουγες, δεν ακουγοσουν. Clear data δεν το εφτιαξε. Ξανα remove - add για να διορθωθει.
      Η revolut επανερχεται, δειχνει οτι δουλευει, ΑΛΛΑ αν πας να στειλεις χρηματα δεν παιζει.
      Απλα δεν πατιεται το κουμπι.
      Την βγαζεις την ξαναβαζεις, και voila παιζει (αφου βεβαια εχεις φαει κατι ωρες ψαχνοντας)
      Οτι εφαρμογες ειχα σε dual apps χανεται το δευτερο instance, και γενικοτερα
      αμα δεν δοκιμαστουν ΟΛΑ λεπτομερως, νομιζεις οτι εχεις το τηλεφωνο με τις εφαρμογες που χρειαζεσαι μεχρι να τις ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, και μετα καληνυχτα, ειδικοτερα αν εισαι στο δρομο και χρειαστεις κατι απο αυτα.

Δεν παραπονιεμαι, τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα με αυτα τα πραγματα, (πως θα μπορουσε εξαλλου να ειναι διαφορετικα)
      Εαν οι απαιτησεις ειναι μεχρι τα contacts και το layout των κουμπιων, τοτε ναι, μια χαρα παιζει το restore.
      Αν ομως μιλαμε για υπολογιστες που καμμια φορα μιλανε κιολλας, αξιοπιστο restore με αλλαγες version απο κατω δεν υφισταται.
      Γρηγοροτερο απο το να το στησεις απο την αρχη, ναι, αξιοπιστο ΟΧΙ.
    • Ο/H kritikosg3org3 έγραψε:

Παιδια με τα clean zip τι γίνεται γιατί έχω μπερδευτεί λιγο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      αν λες για redmi note 2 ...δεν υπαρχει clean zip. βαζεις την rom του @gkalen και τιποτα αλλο...!!!!
    • Διαφήμιση
    • @netblues Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
      Οπότε, αν θέλω να κάνω restore, μετά την εγκατάσταση της ρομ του @gkalen καλύτερα να κάνω από τις ρυθμίσεις του κινητού και να επαναφέρω μόνο το σύστημα και τους λογαριασμούς??