@nikos_v Ευχαριστώ σύντεκνε όταν τα μαζέψεις στείλε link, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλεις σε post εδώ μήπως τα θέλουν και άλλα Καρντάσια.
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
@derveni
Τα ζιπ μπορείς να τα σβησεις από την καρτα σου πλέον ..
Καλό είναι βέβαια να έχουμε καποιο ζιπ μιας ρομ ( της τελευταίας που φοράμε συνήθως ) στην sd μας κι ας είναι αχρειαστο ... Μετέφερε το στην micro sd , αν έχεις δυο sim τότε σβηστο , δεν τρέχει τίποτα ... -
-
Ο/H crapatzi έγραψε:
-
@derveni
Το backup πιάνει περισσότερο χώρο αλλά σε επαναφέρει κομπλε , σωστό κι αυτό , σε περίπτωση στραβης είσαι ξανά κομπλε...
Σβηστη , δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να είναι εκεί , ίσως το λέω πιο πολύ επειδή εγώ έχω καμμία 10αρια ρομς στη κάρτα μου , έτσι για να έχετε κι εσείς καμία ... -
Επειδή είμαι λίγο τεμπέλης, αν παω νά περάσω την δική σου steble πάνω από την τελευταία ελληνική gtv τι θα γίνει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@chrispre913
Κάποιοι λένε ότι αντιμετώπισαν προβλήματα με αυτόν το τρόπο , κάποιοι άλλοι το αντίθετο ...
50-50 παίζεις , πάρε ένα backup όπως είσαι τώρα για καλό και για κακό ..
EDIT
Αν είσαι με developer rom , μόνο developer μπορείς να βάλεις από πάνω , αν είσαι με Stable εισαι οκ , μπορείς να βάλεις τη Stable από πάνω .. -
Ο/H kandilak έγραψε:
Ο/H crapatzi έγραψε:
Το ένα restart έγινε όταν 'πείραζα' το τηλέφωνο μετά το πέρασμα της rom όπως το πειράζουμε όλοι, κοίταζα τα settings και άνοιγα μερικές εφαρμογές για να δω πως πάει.
Το 2ο restart έγινε όταν με πήρε ο μικρός τηλέφωνο από το κινητό της γυναίκας γιατί ήθελε να ακούσει την ήχο κλήσης που έχω βάλει και του αρέσει.
Μου λέει 'μπαμπά, σε παίρνω τηλ. και δε χτυπάει'. Κοιτάω το τηλ. και έκανε restart, προφανώς έκανε restart μόλις δέχτηκε κλήση...!!! -
Καλημέρα ,
Έχω ένα πρόβλημα από τότε που πέρασα στην 8.0.1 στο RN2 μου.
Αρκετά συχνά μου βγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση οταν ειμαι συνδεδεμένος σε wifi ενω υπάρχει internet κανονικά.Πέρασα και την 8.0.2 αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Με τις παλιές rom που είχα δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα.
Υπάρχει κάποια λύση; -
Ο/H psycookies έγραψε:
Αρκετά συχνά μου βγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση οταν ειμαι συνδεδεμένος σε wifi ενω υπάρχει internet κανονικά.Πέρασα και την 8.0.2 αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Με τις παλιές rom που είχα δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα.
Υπάρχει κάποια λύση;
Υπόψιν ότι θα χάσεις τις εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να τις επαναφέρεις από το micloud με ενα restoreRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@crapatzi
Τα reboots δεν γίνονται αμέσως με την αλλαγή θεματος, wallpaper, γραμματοσειρας κλπ. αλλά μετά από λίγο. Δηλαδή το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει κανονικά μετά την αλλαγή αλλά μπορεί πχ να το αφήσεις να κλείσει η οθόνη και όταν πας να το ξανανοιξεις να κολλήσει και να κάνει restart ή να κλείσεις την οθόνη και να σε καλεσουν μετά απο 10 λεπτά και αμέσως να κολλήσει και να κάνει restart. Γι' αυτό μετά από οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή κάνε μόνος σου reboot ώστε να έχεις τον έλεγχο για να μην γίνεται σε στιγμή που δεν το θέλεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα