@psycookies
Μιλάμε για τη THUNDER αν κατάλαβα καλά..
Δεν ξέρω αλλα ίσως το πρόβλημα σου να οφείλεται σε κάτι που έχεις επαναφέρει με Mi cloud ..
Ναι την THUNDER έχω βάλει.
Αντίγραφο ασφαλείας πήρα και έκανα επαναφορά όταν πέρασα την ρομ.
Τώρα έχω απενεργοποιήσει την ρύθμιση συγχρονισμού WIFI του mi cloud μήπως αλλάξει k;ati.
Αν δεν έχω αποτέλεσμα να κάνω factory reset και να ξαναπεράσω την rom?
@gkalen Πρώτες εντυπώσεις για την rom η μπαταρία θηρίο δεν έχασα πουθενά σήμα στο GPS μόνιμα ανοικτό όπως και το 4G μόνιμα. Η απόκριση γρήγορη δεν κολλάει καμία εφαρμογή. Αρνητικά περίμενα να έχεις μερικές εφαρμογές περισσότερες εντός της rom σου υπερβολικά φτωχή θα έλεγα, επίσης αρνητικό μια κλήση και ένα SMS τα οποία δεν τα άκουσα καθόλου και από άγνωστους αριθμούς αυτό προς διερεύνηση. @gkalen μην χαμογελάς ακόμα το τεστ θα γίνει πιο απαιτητικό να ενημερώσω ότι αυτήν τι στιγμή έχω 5,30 ώρες sot και υπόλοιπο μπαταρίας 23% νεώτερα σε 2 μέρες. Η ενημέρωση γίνεται καλόπίστα, και στα πλαίσια της περαιτέρω βοήθειας για καλύτερες rom από τον φίλο @gkalen
Αρνητικά περίμενα να έχεις μερικές εφαρμογές περισσότερες εντός της rom σου υπερβολικά φτωχή θα έλεγα
Προσωπικά αυτό το κατατάσσω στα θετικά. Το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι άδειο και από κει και πέρα ο κάθε χρήστης να το προσαρμόζει στα μέτρα-ανάγκες του.