@geobas Γιώργο και από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το root τότε μπορείς να διαγράψεις από το zip και την επιπλέον εφαρμογή που έχει βάλει ο @gkalen το ''root explorer''.
Βρίσκεται στην ίδια διαδρομή που βρισκόντουσαν οι επιπλεόν μεταφρασμένες εφαρμογές της GTV.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
@geobas Γιώργο και από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το root τότε μπορείς να διαγράψεις από το zip και την επιπλέον εφαρμογή που έχει βάλει ο @gkalen το ''root explorer''.
Βρίσκεται στην ίδια διαδρομή που βρισκόντουσαν οι επιπλεόν μεταφρασμένες εφαρμογές της GTV.
Χρήστο καλημέρα ,
Είδα την ανάρτησή σου και είπα γιά να δω . Τώρα πως μου ήλθε και έγραψα αυτές τις αφελείς ερωτήσεις , μη με ρωτάς , πιθανόν
επειδή δεν είχα πιεί τον δεύτερο καφέ μου .
Στην τελική , δεν νομίζω , έχω συνηθίσει τις Dev και στο κάτω-κάτω αν κάτι δεν σου δημιουργεί πρόβλημα γιατί να το αλλάξεις
εμενα παλι με NOHON μπαταρια οποτε το εχω σε φορτιση 100/00 .και παω να απαντησω σε κληση κανει απενεργοποιηση απο μονο του.!!!! αλλο κολπο αυτο...!!!!αν αποσυνδεσω το καλωδιο ολα οκ μιλαω κανονικα.
Όσοι έχετε προβλήματα με επανεκκινήσεις και αναφέρομαι στα μέλη που έχουν Xiaomi redmi note 2.
Δοκιμάσατε μία καθαρή με fastboot rom;
Και αν ναι, λύθηκαν τα προβλήματα σας;
Επειδή όμως είμαστε στο νήμα των Thunder stable.. , έχετε τα restart αυτά με τις thunder ή τα είχατε και με τις GTV;;
@Antonios Gagas έχεις thunder;;
Επίσης δοκίμασε να βάλεις την παλιά xiaomi μπαταρία να δεις αν κάνει κι εκεί restart;;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
@Antonios Gagas έχεις thunder;;
Επίσης δοκίμασε να βάλεις την παλιά xiaomi μπαταρία να δεις αν κάνει κι εκεί restart;;
η μπαταρια nohon τα κανει το ξερω.δεν φταιει η rom.εχω κανει ολα που λες.η μπαταρια nohon φταιει.αλλα δεν με πειραζει .οταν εχω κληση βγαζω το καλωδιο και απαντω στην κληση. .