εγω μια φορα κανω ενεργοποιηση και ειναι παντα ενεργο .και μετα απο επανεκκίνησηΟ/H pechr έγραψε:
αφότου την ενεργοποιήσεις με την εφαρμογή που αναφέρεις.Όταν κάνεις επανεκκίνηση ξανα χρειάζεται ενεργοποίηση ή μένει η ρυθμιση;
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
αφότου την ενεργοποιήσεις με την εφαρμογή που αναφέρεις.Όταν κάνεις επανεκκίνηση ξανα χρειάζεται ενεργοποίηση ή μένει η ρυθμιση;
γιατί από οτι βλέπω για να αλλάξω την ρύθμιση χρειάζεται root.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
-
Ο/H kandilak έγραψε:
το root χρειάζεται να θες να το κάνεις με το sdmaid. Μπορείς να το κάνεις χωρίς root από τις Ρυθμίσεις-Εφαρμογες στην καρτέλα Όλες (περιμένεις λίγο να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές) σκρολαρεις κάτω κάτω όπου βρίσκονται οι απενεργοποιημένες εφαρμογές, βρίσκεις το Documents (Έγγραφα) και το επιλέγεις και στην επόμενη οθόνη πατάς το Ενεργοποίηση.
Δεν είμαι root οπότε πάει για unistall το SDMAINRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Στο δευτερο τρόπο έτσι το έκανα τόσο καιρό αλλα μετά απο κάθε επανεκκινηση εφευγε.Δεν είμαι root οπότε πάει για unistall το SDMAIN
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!!
-
Σε τι χρησιμευει αυτη η εφαρμογη???Mi 11 pro
-
Ο/H kandilak έγραψε:
αν δεν το έπιασες το υποννοούμενο... έλα στο chat..Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kandilak έγραψε:
αν δεν το έπιασες το υποννοούμενο... έλα στο chat..
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@cal
Μακάρι να μπορούσα να δω τι έχεις στη συσκευή σου ...
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου , έχω και το Redmi 3 στην οικογένεια εκτός από το Pro που έχω εγώ και σε καμμία από τις δύο συσκευές δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , πόσο μάλλον σαν αυτό που αναφερεις το οποίο είναι και σοβαρο ..
Και το Redmi3 φοράει την Stable εδώ και καιρό χωρίς το παραμικρό ...
Θα κανω ενα wipe και θα το παρατηρησω. Να σε ρωτησω υπαρχει τροπος να μην απενεργοποιειται αυτοματα ο συγχρονισμος οταν παει 100℅ η μπαταρια? Εννοω βασικα να μην απενεργοποιειται το battery saver οταν παει 100℅
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@cal
Όχι δεν υπάρχει ...
Πιστεύω οι ρυθμίσεις που κανείς στη συσκευή σου , έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα που ανεφερες ..
Μην ασχολεισαι με ρυθμίσεις μπαταρίας και με ρυθμίσεις για προγραμματιστές και όλα θα δουλεύουν ρολόι ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα