τόσο πείραγμα δεν του έχω κάνει αλλά θα κατσω να δω τις εφαρμογες μια μια για το ποια μπορει να δημιουργεί το πρόβλημα. Θα τα παρατηρησω και θα σου πω. Να σε ρωτήσω κλείδωμα με double tap θα μπορούσες να φτιάξεις εσύ? όσες εφαργμογες κυκλυφορουν κανουν τρομερο battery drain
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
@cal
Κλείδωμα με dt , όχι ...
Δεν κάνει τίποτα drain , όπως σου είπα εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα και όλα πάνε ρολόι , με default ρυθμίσεις στα πάντα όλα .. -
Με xposed και xmiui module έχεις αρκετές επιλογές. Ψάξε το. Μπορείς να ορίσεις διάφορες ενέργειες για double tap , long press σε όλα τα hardkeys.Ο/H cal έγραψε:
τόσο πείραγμα δεν του έχω κάνει αλλά θα κατσω να δω τις εφαρμογες μια μια για το ποια μπορει να δημιουργεί το πρόβλημα. Θα τα παρατηρησω και θα σου πω. Να σε ρωτήσω κλείδωμα με double tap θα μπορούσες να φτιάξεις εσύ? όσες εφαργμογες κυκλυφορουν κανουν τρομερο battery drain
-
Μπορεις να μου πεις πως γίνετε η ρύθμιση απο το SDMAIN ?Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!!
-
jpastos wrote:
δεν υπαρχει ρυθμιση .απλα το κανεις enable απο disable .και αυτο ηταν.. πατας πανω στην εφαρμογη και το κανεις [ΞΕΠΑΓΩΜΑ].....απο παγωμενο που ειναι.Ο/H jpastos έγραψε:
Μπορεις να μου πεις πως γίνετε η ρύθμιση απο το SDMAIN ?Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!!
-
εχεις κανει αυτες της ρυθμισεις στο SDMAID? αν οχι καντεςΟ/H kandilak έγραψε:
Η official pro έκδοση του sdmaid ,που έχω εγώ, δεν ενεργοποιεί μόνιμα το Documents. Τώρα αν το κάνει η μαύρη έκδοση που λες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
μιαλω για της 4 τελευταιες νομιζω αυτες κανουν την διαφορα.....
-
τι εννοεις με clean zip?
εγω ηρθα απο dev με wipe data
πρεπει να κανω και κατι αλλο? -
Και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει σε κάθε επανεκκίνηση να παγώνει το DocumentsΟ/H Antonios Gagas έγραψε:
-
Αν μιλάς για τον τρόπο εγκατάστασης , το Clean zip αφορά άλλες συσκευές , το RN2 δεν έχει ..Ο/H DownUnder έγραψε:
τι εννοεις με clean zip?
εγω ηρθα απο dev με wipe data
πρεπει να κανω και κατι αλλο?
Εσύ θα έπρεπε να διαβαζες τον τρόπο Χωρίς Clean zip..
Anyway , εφοσον έκανες wipe data , είσαι ΟΚ .. -
εγω παντα ετσι το κανω και παραμενει ενεργο δεν εκανα κατι αλλο..να το ξανακοιταξω και θα σου πω τι να κανειςΟ/H kandilak έγραψε:
Και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει σε κάθε επανεκκίνηση να παγώνει το Documents
-
@Antonios Gagas
Μπορεί να μην έχει σχέση με το sdmaid αλλά με κάτι άλλο. Αν πχ το παγωσεις με το sdmaid και μετά το ενεργοποιήσεις από το Ρυθμίσεις - Εφαρμογές κλπ στην επανεκκίνηση παραμένει ενεργοποιημένο?
Γιατί αν μένει ενεργό κάτι άλλο έχεις κάνει. Μήπως έχεις παγώσει κάποια εφαρμογή άλλη η οποία μπορεί να έχει σχέση με την απενεργοποιήση του Documents -
αυτα εχω παγωμενα δε νομιζω να εχουν καμια σχεσηΟ/H kandilak έγραψε:
Μήπως έχεις παγώσει κάποια εφαρμογή άλλη η οποία μπορεί να έχει σχέση με την απενεργοποιήση του Documents
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα