[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
-
-
-
Ο/H alex92NA έγραψε:
Ok thanks. Μία ακόμα ερώτηση , υπάρχει ενδεχόμενο να φτιαχτεί έτσι ώστε να κάνουμε update μέσα από την εφαρμογή του updater ?
-
@alex92NA
Μπορεί να γίνει και μέσω του updater νομιζω , αλλά προτείνω TWRP , φρόντισε να το μάθεις , είναι απλό και εύκολο και θα σου χρειαστεί σε οποιαδήποτε περίπτωση "στραβης" , με τον updater στην περίπτωση "στραβης" δεν κάνεις τίποτα ..
Οπότε μάθε να χειρίζεσαι σωστά το TWRP , αυτό θα χρειαστείς και όχι τον updater .. -
-
@alex92NA
Βοηθα τον λίγο τότε , δειξτου τα βασικά , τρία πράγματα πρέπει να μάθει , χώρια που τα έχουμε χιλιογραψει ..
Να μάθει να βάζει ρομ με καθαρη εγκατάσταση ( Wipe data / Swipe to factory reset ) ..
Να μάθει να παίρνει backup και να το κάνει και restore ( αστείο πράγμα , επιλογή όλων και Swipe to backup και το ίδιο για το restore ).
Και να μάθει να αναβαθμίζει μία ρομ ( απλα Install και wipe cache and dalvik μετά την εγκατάσταση )..
Θα το αναφέρω ως θέμα στη συνάντηση μεθαύριο για να κάνουμε κάποιο βίντεο για το πώς χρησιμοποιούμε το TWRP σ'αυτα τα 3 βασικά πράγματα και να το βάλουμε στο φόρουμ , έτσι ώστε να μην βομβαρδιζεται το φόρουμ με τις ίδιες ερωτήσεις για τον τρόπο εγκατάστασης ή για το nandroid backup . -
Παιδια καλησπερα....gkalen συγχαριτηρια γα την σουπερ ρομ σου!
Εχω το RN 3 και εχω την .29 της οποιας η ματαρα κραταει τρελα....να παω στη .13 ειναι οκ κι αυτη?Δοκιμασε κανεις?
Ευχαριστω. -
@Moly Holy
Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου , μιλαμε για τις developer roms , εδώ μιλάμε για τις Stable ..
Εκεί θα διαβάσεις για την 6.10.13 και ότι άλλο μπορεί να θες ..
Δεν άκουσα μέχρι τώρα κάποια διαφορά για την μπαταρία , από την παρασκευή που την έχουν τα παιδιά δεν έχουν αναφερθεί σε μπαταρία ..
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα το αναφέρω ως θέμα στη συνάντηση μεθαύριο για να κάνουμε κάποιο βίντεο για το πώς χρησιμοποιούμε το TWRP σ'αυτα τα 3 βασικά πράγματα και να το βάλουμε στο φόρουμ
@alex92NA πρότεινε στον φίλου σου να γραφτεί στο forum και να αφιερώσει λίγο χρόνο για να ενημερωθεί από τους οδηγούς. Υπάρχουν τα πάντα εκει ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα