οκ ναι καταλαβα καταρχασ εκανα λαθος η ρομ ειναι η 8.0.4 που εχει βγει για τον redmi note3 pro και γενικος ρωταω οχι για την thunder μονο αλλα και για την MiuiHellas τι γίνετεΟ/H pechr έγραψε:
@papaflessas 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούοκ ναι καταλαβα καταρχασ εκανα λαθος η ρομ ειναι η 8.0.4 που εχει βγει για τον redmi note3 pro και γενικος ρωταω οχι για την thunder μονο αλλα και για την MiuiHellas τι γίνετεΟ/H pechr έγραψε:
μολις βγει 8.0.4 Xiaomi eu . συντομα θα εχεις και την αντιστοιχη thunder....σημερα βγηκε η κινεζικηΟ/H papaflessas έγραψε:
οκ ναι καταλαβα καταρχασ εκανα λαθος η ρομ ειναι η 8.0.4 που εχει βγει για τον redmi note3 pro και γενικος ρωταω οχι για την thunder μονο αλλα και για την MiuiHellas τι γίνετεΟ/H pechr έγραψε:
Καταρχην φιλε μου θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επανεκκινησεις στο Mi4 σου? Η ρομ του @gkalen ΠΕΤΑΕΙ, απλα εγω οπως και πολλοι αλλοι με διαφορες ρομ καινοχι αποκλειστικα με την Thunder εχουμε επανεκκινησεις δυστυχως και δεν βλεπω να φτιαχνεται το θεμα για την πρωην μας ναυαρχιδα.Ο/H aggzog93 έγραψε:
σκέφτομαι να περάσω τη συγκεκριμένη ρομ στο Mi4 μου. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην 6.10.13 dev αλλά θέλω να πάω σε μια σταθερή, οπότε είμαι ανάμεσα στην ελληνικη stable και στην gkalen stable. Κλίνω προς την gkalen, αλλά θα ήθελα να ακουσω απο αλλους χρήστες mi4 εντυπώσεις.
Επισης, αυτο με το clean zip δεν κατάλαβα.. Στο Mi4 γίνεται εγκατάσταση με clean zip η οχι?
τελος, τα mi4 είναι ολα με unlocked bootloader οποτε δεν εχω να κανω ξεκλείδωμα, σωστα?
Το πρόβλημα γεννήθηκε με την αναβάθμιση στο Android 6 πριν αυτο το τηλέφωνο είχε υποδειγματική συμπεριφορά οπως αρμόζει σε μια ναυαρχίδα.Ο/H ntel0s έγραψε:
φιλε μου επανεκκινήσεις προς το παρον δεν εχω αλλα ειμαι πολυ λιγο καιρο με το κινητο..το μονο θεματακι που εχω ειναι οτι τα δεδομενα καμια φορα δεν συνδεονται (3g-4g) και θελει επανεκκινηση το κινητο για να ξεμπλοκάρει.. Οπότε εσύ προτείνεις την gkalen έναντι της miui dev?Ο/H ntel0s έγραψε:
Καταρχην φιλε μου θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επανεκκινησεις στο Mi4 σου? Η ρομ του @gkalen ΠΕΤΑΕΙ, απλα εγω οπως και πολλοι αλλοι με διαφορες ρομ καινοχι αποκλειστικα με την Thunder εχουμε επανεκκινησεις δυστυχως και δεν βλεπω να φτιαχνεται το θεμα για την πρωην μας ναυαρχιδα.Ο/H aggzog93 έγραψε:
σκέφτομαι να περάσω τη συγκεκριμένη ρομ στο Mi4 μου. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην 6.10.13 dev αλλά θέλω να πάω σε μια σταθερή, οπότε είμαι ανάμεσα στην ελληνικη stable και στην gkalen stable. Κλίνω προς την gkalen, αλλά θα ήθελα να ακουσω απο αλλους χρήστες mi4 εντυπώσεις.
Επισης, αυτο με το clean zip δεν κατάλαβα.. Στο Mi4 γίνεται εγκατάσταση με clean zip η οχι?
τελος, τα mi4 είναι ολα με unlocked bootloader οποτε δεν εχω να κανω ξεκλείδωμα, σωστα?