[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
gkalen καλησπέρα.Έχεις μήπως κάποια ενημέρωση για το ποτέ παμέ σε 6αρα στο android σε stable?
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Οσοι ζήτησαν sygic "σπασμενο" , στον τοίχο μου θα βρείτε λινκ με οδηγίες ..
-
-
@gkalen Μετά από 2 εβδομάδες με την rom σου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, η μπαταρία από 6,30 ώρες έως 8,0 ώρες sot, GPS με Navigon & Here maps με ακρίβεια 1,5 με 2 μέτρα. Καμία εφαρμογή δεν μου κολλάει, θερμοκρασία κανονική, η συνομιλία τέλεια, WiFi δεν έχασα ποτέ, η χρήση του κινητού συνέχεια λοκαρισμενο το GPS & 4G. Πιθανόν αρνητικά με δεδομένα η μπαταρία 5.0 με 6,30 sot. Περιμένω με αγωνία την νέα σου stable rom ΜΜ θα ήθελα να εμπλουτιστεί με εορτολόγιο κ.λ.π. Υ.Γ. Θα ήμουν χαρούμενος πριν την τελική ανακοίνωση με έκανες tester στην δική σου stable γιατί ξέρεις ότι θα την ξεσκισω λόγω δουλειάς lol.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@panastros
Εχεις δίκιο ..
@pechr
Όχι , δε χρησιμοποιώ black market , με google search βρίσκω ότι χρειάζομαι ..
Παράξενο, εγώ που έχω την αγορασμένη lifetime έκδοση Europe του Sygic, είμαι στην 16.2.15 ακόμα και δεν βγάζει ότι έχει update.... Και στο GAPPS ακόμα την 16.2.15 βγάζει....
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H derveni έγραψε:
ΥΓ:ελπιζω η rom του @gkalen THUNDER ,να μην γινει stable gtv.δεν θα εχει κανενα νοημα να ΥΠΑΡΧΕΙ,σαν ξεχωριστη... -
Οποιος θέλει να κάνει μία rom στα μέτρα του είτε GTV είτε thunder μπορεί να διαβάσει την ανάρτηση του @gkalen εδώ >>>>> Γρήγορο μαγείρεμα.
Ειδικά την τρίτη παράγραφο... που λέει πως να βάλεις μέσα κι άλλες εφαρμογές
Αν μάθετε να κάνετε 2-3 απλά πραγματάκια.. δεν θα χρειάζεται να ζητήσετε τίποτα από τον @gkalenRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
Έχω το MI4 εδω και μια βδομάδα.στην αρχή του περασα την ελληνικη τελευταια stable, μετά την gkalen stable.. Το θέμα μου είναι με το σήμα, μπορεί μια δυο φορες μεσα στη μέρα να χαθέι και να γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Το θέμα είναι οτι δεν επανέρχεται με τίποτα (ουτε με λειτουργια πτήσης on-off) παρά μόνο με restart της συσκευής. Ελπίζω να είναι κι αυτό ένα bug (απο τα πολλα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν) της Android 6 στο MI4 και να μην φταίει η sim tray..Το πρόβλημα πάντως είναι πολύ σπαστικό γιατί χάνεις συνεχώς κλήσεις (για παράδειγμα συνέβη στον ύπνο μου και κατάλαβα οτι το κινητό ήταν σε αυτή την κατάσταση για 6 ώρες).
Καμία ιδέα? -
Καλησπέρα παιδιά, μετα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια να κανω ενα restore στην Stable GTV 8.0.1 Lollipop, απο developer Android MM , brickare το κινητο και μολις εδειχνε το mi logo εσβηνε η οθονη. Εκανα μεσω fastboot flash μια fastboot rom την China developer και εβαλα παλι μπρος για ελληνική ρομ. Εκανα τα απαραιτητα unlock BL και install twrp και μετα ειπα να βαλω την ρομ του φοβερού @gkalen . Οποτε εκανα ακριβως οτι διαβασα στους οδηγούς και λοιπα και απλα εγινε παλι το ιδιο. Εκανα το install ολα καλα εβαλα και το Supersu για ρουτ εκανα και το CleanZip Install και μετα με το που παταω reboot μου βγαζει το λογο MI για 0.5 sec και μου μαυριζει η οθονη. Τι φταιει ρε παιδια τι εχει γινει
- Σκεφτηκα μηπως φταιει η εναλλαγή απο Android 6 σε 5; Αν ναι τι κανω ;
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα