@tasosko
Δεν υπάρχει πρόγραμμα για o/c , από το κέρνελ εξαρτάται ..
Το ξεχνάς αυτό , μία χαρά είσαι , έχεις και Mi5 που τρέχει του σκοτωμου , πήγαινε δες μία formula 1 να σου φύγει ή κάψα ..
δηλαδη δεν υπαρχεi προγραμμα που να υποστηριζει το kernel απο το mi5?με τιποτα?
@tasosko
Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές , αλλά δεν έχει overclock ο κερνελ ....
Παράδειγμα το kernel auditor , έχει κι άλλες αλλά δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν στη συσκευή σου ..
κατι αλλο ρε παιδια δεν ξερω αμα σας ετυχε.λοιπον εβαλα χτες το ote τελειο σημα και η συσκευη δουλευει κανονικα αλλα δεν ανοιγει το δεδομενα του κινητου.
@tasosko
Δεν υπάρχει πρόγραμμα για o/c , από το κέρνελ εξαρτάται ..
Το ξεχνάς αυτό , μία χαρά είσαι , έχεις και Mi5 που τρέχει του σκοτωμου , πήγαινε δες μία formula 1 να σου φύγει ή κάψα ..
@gkalen Το έχω μουρλάνει και δεν έχει βγάλει θέμα.Από επανεκκίνησης του έκανα αρκετές.root δικαιώματα,adaway,μπλε δόντι,gps,δόνηση στο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό.Όλα λειτουργούν όπως με της επίσημες roms.
Το βραδάκι μέχρι το πρωί έφαγε 2℅ μπαταρία.Μια χαρά.
Θα δείξει βεβαια,aν βγάλει θέμα σήμερα,αύριο, ξαφνικά θα το αναφέρω εδώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι για αυτήν.Να σου πω την αλήθεια,την πέρασα με μεγάλη επιφύλαξη.Διάβασα την αναφορά σου στο θέμα με τι sim και λέω,πακέτο..Απλά με έτρωγε να φλασαρω και λέω ας δοκιμάσω.
Έχω sim κοσμοτέ,μια sim στη συσκευή.
Πραγματικά δεν ξέρω,ίσος πχ το απόγευμα αρπάξει και το δικό μου μια επανεκκίνηση και χάσει την sim.Θα δούμε.
Αν βρείς χρόνο ,ρίξε άλλη μια δοκιμή.Παίζει να μην έκατσε καλά η rom?
Εγώ είμαι σε άδεια και 3 μέρες τώρα το έχω βογκήξει.Του έχω περάσει οποια rom κυκλοφορεί.
Κόλλησα πάλι και έλεγα να μην πάρω nexus ,να ξεκολλήσω από τα φλασαρισματα!
Ίσος η dev θάντερ πάντως ,να είναι ένα κλικ πιο σβέλτη.Αν και πάλι,δεν έχω συμπλήρωσή 24 ώρες να στρώσει το λειτουργικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα παιζούν αλλά έτσι κι άλλιως Παρασκευή ή Σαββατο βγαινει η καινούρια developer. Μιλάω και στο viber το βράδυ που πάω σπιτι και ειναι πακέτο να σηκωθω απο τον καναπε για να πάω στον σταθερό αν στραβώσει πάλι.
@tasospap1986 Ναι περάσετε το είναι μικρές διορθώσεις που έκανε ο φίλος @gkalen (έβαλε χρωματιστά όλα τα εικονίδια στις ρυθμίσεις) είναι πιο όμορφο αισθητικά.
@tasospap1986 Ναι περάσετε το είναι μικρές διορθώσεις που έκανε ο φίλος @gkalen (έβαλε χρωματιστά όλα τα εικονίδια στις ρυθμίσεις) είναι πιο όμορφο αισθητικά.
Και με τη χθεσινή έχω χρωματιστά εικονίδια . . . Θα την περάσω κι αυτή. Δεν είναι θέμα. Υπάρχει περίπτωση να κλείδωσε ο bootloader μετά τη χθεσινή ενημέρωση ;