φιλε @gkalen δηλαδη δεν θα υπαρχει ξεχωριστη xrtv stable???γιατι απο οσο καταλαβαινω η xrtv beta που μου ηρθε στο mail ειναι απο developer china μαγειρεμενη η κανω λαθος;;;εγω που εχω το redmi3s international edition και εχω την 8.0.10 stable rom σου η οποια ειναι σιφουνας παρεπιπτοντωςαν βαλω την xrtv 6.11.10 beta που ηρθε στο mail θα δω μεγαλη διαφορα???σορυ για το μεκροσκελες μυνημα μου
@leontatos
Δεν έχω το Redmi3S για να σου πω περισσότερα , στα Redmi3 και Pro ( Ido) όμως , πίστεψε με .. ΔΕΝ υπάρχει ή ρομ ..
Τράβα ένα backup από TWRP και μπουμπουνατη τη να μας πεις , τα ξέρεις τα κόλπα εσύ , ευκαιρία θα είναι να μάθουμε και περισσότερα για την XTRV του Land γιατί δεν έχω δει και ποστ για τη συγκεκριμένη ρομ ..
EDIT
Και βεβαίως θα βγουν και οι ανάλογες XTRV Stable ..
Μη ρωτάτε πότε , αλλά δε θ'αργησουμε πολύ ακόμα ..
@leontatos
Δεν έχω το Redmi3S για να σου πω περισσότερα , στα Redmi3 και Pro ( Ido) όμως , πίστεψε με .. ΔΕΝ υπάρχει ή ρομ ..
Τράβα ένα backup από TWRP και μπουμπουνατη τη να μας πεις , τα ξέρεις τα κόλπα εσύ , ευκαιρία θα είναι να μάθουμε και περισσότερα για την XTRV του Land γιατί δεν έχω δει και ποστ για τη συγκεκριμένη ρομ ..
EDIT
Και βεβαίως θα βγουν και οι ανάλογες XTRV Stable ..
Μη ρωτάτε πότε , αλλά δε θ'αργησουμε πολύ ακόμα ..
πλακωσανε τις xtrv και οι stable μειναν πισω....υπομονη μαγκες ολα θα γινουν
@tasosko
Πρέπει να πάρουμε μία σειρά , αφού ετοιμαστουμε με τις Developer , αμέσως μετά θα έρχονται οι Stable κολλητά ..
Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα θα έχω ετοιμάσει το περιβάλλον εργασίας μου , μολις ετοιμαστεί οι ρομς θα βγαίνουν σιφουνας ..
@leontatos
Έννοια σου και το ξέρω καλά το "καρντασι" !!
Βόρειος είμαι κι εγώ , αλλά τυγχάνει να είμαι στην Αθηνα ..
@tasosko
Πρέπει να πάρουμε μία σειρά , αφού ετοιμαστουμε με τις Developer , αμέσως μετά θα έρχονται οι Stable κολλητά ..
Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα θα έχω ετοιμάσει το περιβάλλον εργασίας μου , μολις ετοιμαστεί οι ρομς θα βγαίνουν σιφουνας ..
@leontatos
Έννοια σου και το ξέρω καλά το "καρντασι" !!
Βόρειος είμαι κι εγώ , αλλά τυγχάνει να είμαι στην Αθηνα ..
λογικο ειναι αυτο γιωργο και παλι ταπα τις πατε τις rom ενα μεγαλο μπραβο σας......παντα τετοια
gkalen κατι ειχα διαβασει ποιο πανω για το usb-otg και εγω το περασα στο στικακι η συσκευη το βρισκει κανονικα αλλα οταν πας στο twrp να φλασαρεις δεν το βλεπει...ενω εχει μεσα το αρχειο λεει 0
και παλι στην προσβασιμοτητα ειναι κινεζικα.εβαλα την xtrv 6.11.10
περασα την xtrv για το hermes και πάει καλά μέχρι τωρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δουλεύει το wifi direct για να βλέπω βίντεο και φωτο στην tv ενώ πριν με την thunder 8.0.2 δεν δούλευε. Το xpozed δουλεύει, το titanium back up δούλεψε στις περισσότερες εφαρμογές εκτός από καναδυο. Gps,bluetooth και αλλα δεν δοκιμασα αλλα σίγουρα δεν θα έχουν θέμα.
Δεν ξέρω αν η stables xtrv έχουν κάτι έξτρα ή κρατάει η μπαταρία περισσότερο αλλά η beta 1 φαίνεται να μην τις λείπει τίποτα και να μην έχει κανένα πρόβλημα. Respect the devs !!