[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ τον δημιουργό της ROM για τις ώρες που έχει αφιερώσει σε αυτό!!!
Όντας κάτοχος του Gemini και έχοντας κάνει clean install την 8.0.12.0 ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εγκαθιστώντας και το clean zip, αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα:
- Ενώ είμαι σε κλήση και θέλω να την τερματίσω, πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν να μην το πατάω ποτέ!!! Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση με τίποτα και έτσι περιμένω από τον άλλον να την τερματίσει. Αυτό είναι βασανιστικό βέβαια στην περίπτωση που θέλω να κλείσω το τηλέφωνο στα μούτρα του άλλου (π.χ. telemarketing) καθώς πολύ απλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά ενώ το είχα παρατηρήσει και σε stable MIUI 8 του miui.gr.
Επίσης, καμιά φορά, ο άλλος τερματίζει την κλήση αλλά σε εμένα δεν αλλάζει τίποτα. Συνεχίζω να έχω την οθόνη στην οποία φαίνεται ότι πραγματοποιείται η κλήση και ο timer συνεχίζει να μετρά. Αυτό λύνεται μόνο με restart της συσκευής. Σπάνιο φαινόμενο αλλά συμβαίνει. - Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό (είτε με restart είτε από shutdown) μου βγάζει το πρόβλημα που φαίνεται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.
- Ενώ είμαι σε κλήση και θέλω να την τερματίσω, πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν να μην το πατάω ποτέ!!! Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση με τίποτα και έτσι περιμένω από τον άλλον να την τερματίσει. Αυτό είναι βασανιστικό βέβαια στην περίπτωση που θέλω να κλείσω το τηλέφωνο στα μούτρα του άλλου (π.χ. telemarketing) καθώς πολύ απλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά ενώ το είχα παρατηρήσει και σε stable MIUI 8 του miui.gr.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H livadaki έγραψε:
Λύση υπάρχει;
Τι προτείνετε; -
-
-
-
-
@livadaki
Ποια ρομ πας να βάλεις και σε ποια συσκευή ????
Και το TWRP που έχεις , ποιο είναι , το'χεις βάλει εσύ ή μπήκε με κάποια ρομ ?? -
Ο/H katsikaki έγραψε:
Ο/H livadaki έγραψε:
δεν πρέπει να διαβάζω καλά!
KATSIKAKI-LIVADAKI
ακόμα και @KAKOS LYKOS έχουμε λεεεεεεεεεεεμε!!
λείπει μόνο η:
-ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ
για να....κλείσει το καρέ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω την τελευταία stable του Gkalen για το Mi4C, στο Mi4c.
Το TWRP είναι αυτό που δίνεται στον παρακάτω οδηγό.
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)
Το bootloader είναι ξεκλείδωτο, η Official china dev 5.1 έχει φλασαριστεί χωρίς πρόβλημα με miflash.
Τι κάνω λάθος λοιπόν;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα