το θέμα με τις κλήσεις δεν το έχω προς το παρόν αλλά έχω κάνει μόνο 3 κλήσεις συνολικά οπότε δεν είναι καλή ιδέα να κρίνουμε από 3 κλήσεις.Ο/H Bodai έγραψε:
@katsikaki το μύνημα λάθους που βλέπεις εχει σχέση με το Bug Reporting System της miui που χτυπάει και δεν μπορει να στείλει bug report.
Αλήθεια το προβλημα με το κουμπί που τερματίζουμε τις κλήσεις έχεις ακόμα θέμα?
Μάλλον την επόμενη φορά ίσως να είναι καλή ιδέα να στήσεις την συσκευή σαν καινούργια και να μην επαναφέρεις το backup απο το MiCloud. Τουλάχιστον όχι άμεσα μετά το φλασάρισμα..Ο/H katsikaki έγραψε:
έκανα επαναφορά home screen από MiCloud και εγκατέστησα τις εφαρμογές από το Play Store γιατί οι server του Mi Cloud είναι αργοί
εμένα το μόνο που ενδιαφέρει στην ουσία να κάνω backup είναι το Home Screen Layout το οποίο από ότι είδα εμπεριέχεται στην επιλογή System του backup που γίνεται με τον τρόπο που μου είπες.Ο/H gkalen έγραψε:
@katsikaki
Θα κάνεις εγκατάσταση της ρομ ξανά από την αρχή και δεν θα επαναφέρεις τίποτα από το micloud ..
Backup εφαρμογών , ρυθμίσεων κ.λ.π. θα παίρνεις από , ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμισεις/αντίγραφα ασφαλείας ..
Προχωράω λοιπόν σε ένα ακόμα clean install με wipe στα πάντα, χωρίς να κάνω επαναφορά τίποτα από MiCloud παρά μόνο επαναφορά ρυθμίσεων και Home Screen Layout από τις ρυθμίσεις του κινητού και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας!!! Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά!!!!!!
edit: τελικά έκανα clean install χωρίς οποιοδήποτε backup!!! Πρώτο boot ok. Εγκαθιστώ εφαρμογές, θα κάνω ρυθμίσεις, θα το δουλέψω 1-2 μέρες και θα επανέλθω.
edit #2: δύο μέρες μετά και το κρασάρισμα με το bugreport αγνοείται... Όσο για τις κλήσεις έχω κάνει δύο κλήσεις χωρίς πρόβλημα αλλά και πάλι δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα με λιγότερες από 10-15 κλήσεις. Από μεθαύριο που επιστρέφω στον πολιτισμό και θα έχω σήμα θα ενημερώσω αν προκύψει κάτι. Όπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας και εύχομαι σε όλους ένα καλύτερο έτος!!!!!!!!!!!!!!!!