Εχασα προσφατα το Redmi Note 2 prime. Εχω απελπιστει γιατι δεν ειχα ανεβασει τις φωτο των παιδιων στο micloud και τωρα το μετανοιωνω πικρα καθως εχασα μπολικα γιγα αναμνησεων! Εψαξα στο micloud την συσκευη αλλα εδειχνε offline. Πηρα νεα καρτα sim στο νουμερο μου και οταν την ανοιξα ελαβα και κατι μηνυματα που ειχα στειλει απο το micloud (με την επιλογη lock) μπας και γινει κανα θαυμα. Ξαφνικα πριν απο λιγο μπηκα στο micloud και μου βρηκε την συσκευη εμφανιζοντας μου ενα νεο αριθμο. Τωρα βεβαια μου δειχνει παλι offline.
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα θελω την βοηθεια σας. Ειναι αληθινο το σεναριο να αλλαξε καποιος που το βρηκε καρτα και να ενεργοποιησε την συσκευη; Ειχα κλειδωμα και στην καρτα αλλα και στην οθονη της συσκευης. Λογικα μονο με επιστροφη σε εργοστασιακες θα μπορουσε να ξεκλειδωσει το κινητο. Παιζε να βρηκε στιγμα απο το ιντερνετ; Προσπαθω να καταλαβω πως γινεται και αν ειναι αληθινο το νουμερο που μου βγαζει στο micloud. Να προσπαθησω να επικοινωνησω με τον νεο αριθμο;
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα θελω την βοηθεια σας. Ειναι αληθινο το σεναριο να αλλαξε καποιος που το βρηκε καρτα και να ενεργοποιησε την συσκευη; Ειχα κλειδωμα και στην καρτα αλλα και στην οθονη της συσκευης. Λογικα μονο με επιστροφη σε εργοστασιακες θα μπορουσε να ξεκλειδωσει το κινητο. Παιζε να βρηκε στιγμα απο το ιντερνετ; Προσπαθω να καταλαβω πως γινεται και αν ειναι αληθινο το νουμερο που μου βγαζει στο micloud. Να προσπαθησω να επικοινωνησω με τον νεο αριθμο;