Κανε και αυτό και βλέπουμε...Πόσο καιρό το έχεις? Που βρίσκεσαι μήπως μπορεί κάποιος να το δει ? Εγώ θα τους πιεζα για refund ούτως ή άλλως,.Τους έστειλες υλικό με το πρόβλημα σου?
"Από την άλλη το μαγαζί μου λέει να το στείλω Κίνα να το δουν να το φτιάξουν και να μου το στείλουν πίσω (καλό 3μηνο δηλαδή) και δεν διατίθεμαι να το κάνω....δεν ξέρω!"
Ίσως αυτο είναι το καλύτερο όμως κ ας το σκέφτεσαι τόσο δύσκολο στο κεφάλι σου...
Σίγουρα μπορεί να είναι το καλύτερο δεν αντιλέγω απλά θα περάσει καιρός . Θα την σκεφτώ και αυτή τη λύση!
Κανε και αυτό και βλέπουμε...Πόσο καιρό το έχεις? Που βρίσκεσαι μήπως μπορεί κάποιος να το δει ? Εγώ θα τους πιεζα για refund ούτως ή άλλως,.Τους έστειλες υλικό με το πρόβλημα σου?
Θα το κάνω @linuxilakis, το έχω από 24 Αυγούστου, στο Μαρούσι είμαι. Να το δει συμφορουμίτης εννοείς?Υλικό δεν τους έστειλα απλά mail ανταλλάξαμε. Σκέφτηκα να κάνω και dispute στο paypal αλλά το θέμα είναι πως αυτοί θα πουν πως με πιέζουν να το στείλω πίσω να το δουν, άρα το refund δεν θα γίνει (γνώμη μου)
Όντως δεν θα γίνει από την στιγμή που έχουν πει αποστολή πίσω για επισκευή.
έχουν απαντήσει και γρήγορα οι άτιμοι. να πεις πως δεν απαντούσαν να στηριχτώ σε αυτό....θα δούμε. πάντως διαβάζω στο mi forum πως και άλλοι έχουν θέματα με deep sleep και λένε ότι θα το διορθώσουν σε επόμενες ρομ. να είναι τόσο μεγάλο ποσοστό αστοχίας υλικού ή να είναι software?τι να πω δεν ξέρω
Ούτε μήνας δεν είναι...Εγώ είναι Ίλιον στην τελική αν δεν έχεις τηλέφωνο σου δίνω ένα redrice που το έχω και κάθεται να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να έρθει
Ούτε μήνας δεν είναι...Εγώ είναι Ίλιον στην τελική αν δεν έχεις τηλέφωνο σου δίνω ένα redrice που το έχω και κάθεται να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να έρθει
Σε υπερευχαριστώ για την προσφορά σου!!! θα χρησιμοποιούσα το παλιό μου zopo αλλά προσπαθώντας να του αλλάξω ρομ (πριν την αγορα του redmi) έγινε αυτό.....
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
Οι δύσκολες λύσεις μερικές φορές είναι οι πιο εύκολες.
Σαν δεύτερη λύση να το πας σε κάποιο κατάστημα εδώ και να πληρώσεις για την επισκευή. Πιστεύω θα βγει κάτω από 50€ και δεν θα περιμένεις 3 μήνες. Για να το στείλεις Κινα θέλεις 15€.
ποιο μοντέλο είναι ? ίσως μπορούμε να το επαναφέρουμε αν δεν έχει πρόβλημα hardware, ειδικά εάν είναι με ΜΤΚ επεξεργαστή
OffTopic
είναι το ZP998 σκυλί θα έλεγα (πριν πιάσω στα χέρια μου το redmι ). έχω και την παλιά οθόνη που είχα αλλάξει αλλά το digitizer της δεν δούλευε και καλά ενώ σε αυτήν δουλεύει
edit: με το μπουνίδι που του έριξα μάλλον απέκτησε πρόβλημα το hardware παντως