σε μενα με την τελευταία χτtv, όπως και με την αρχική stable 8.0.4 έπαιζε/ παίζει κανονικά
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Gpat έγραψε:
σε μενα με την τελευταία χτtv, όπως και με την αρχική stable 8.0.4 έπαιζε/ παίζει κανονικά
-
Καλησπέρα
@kostas234
σε μενα με την τελευταία χτtv, όπως και με την αρχική stable 8.0.4 έπαιζε/ παίζει κανονικά fingerprint.
@geobas
Δεν έχω καμιά τρέλα να αλλάζω rom. Έδωσα περισσότερα λεφτά να αγοράσω το τηλέφωνο μου με stable απ' ευθείας. Η μπαταρία όμως και τα σχόλια εδώ μέσα με έκαναν να σας πρηξω όλους και να χάσω και γω 5 ώρες από τη ζωή μου για να κερδίσω λίγη μπαταρία παραπάνω βάζοντας την ελληνική dev. Ελπίζω να είναι έτσι και σε μένα.
διαβάζοντας το forum έμεινα με την πιθανόν λανθασμένη εντύπωση ότι οι dev rom διορθώνουν τα προβλήματα άμεσα των προηγούμενων.
Είναι λάθος?
Πάντως δεν νομίζω, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα σχόλια ότι στο redmi note 4, να υπάρχει Rom να μην έχει πρόβλημα με Google sheets.
Παρακαλώ αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα στο redmi note 4 με Google sheets να μου πει το configuration να το φτιάξω και το δικό μου Έτσι.
Ευχαριστω -
Ο/H billtox έγραψε:
Γεια σας και από εμένα παιδιά, είναι στον δρόμο και έρχεται και το δικό μου redmi note 4 (3gb ram 64gb rom)
Μόλις το παραλάβω να αρχίσω από εδώ σωστά; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά
Ανάλογα....κάτσε να σου έρθει με το καλό και το βλέπουμε
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ψαχνω κάποιον για δοκιμή στην XTRV 6.11.24 , να δούμε το πρόβλημα με τη ΣΙΜ ..
Όποιος εχει πρόβλημα με τη σιμ να μου στείλει π.μ. να δοκιμασουμε μία ρομ. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H billtox έγραψε:
Γεια σας και από εμένα παιδιά, είναι στον δρόμο και έρχεται και το δικό μου redmi note 4 (3gb ram 64gb rom)
Μόλις το παραλάβω να αρχίσω από εδώ σωστά; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με το redmi note 2 που είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και λέω ας πάμε και στο αδελφάκι του.
Oταν λες <<ανάλογα>> είναι για να δούμε πρώτα τη rom φοράει επάνω; -
Ο/H billtox έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H billtox έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με το redmi note 2 που είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και λέω ας πάμε και στο αδελφάκι του.
Oταν λες <<ανάλογα>> είναι για να δούμε πρώτα τη rom φοράει επάνω;
Nαι να δουμε εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή όχι και η διαδικασια θα είναι αναλογη -
Γνωρίζετε αν απο το geekbuying το στέλνουν και με ελληνικά μέσα; Φαντάζομαι η global official δε τα έχει, η άλλη επιλογή όμως που δίνουν;
-
Η global official πρέπει να χει πλέον, αν δεν έχει αυτή που θα σου ρθει, η αναβάθμιση της θα χει κ αν δεν έχει κ αυτή, θα χει η αναβάθμιση της στην Developer....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επειδή δε θα το πάρω για μένα θέλω να είναι έτοιμο με ελληνικά χωρίς φλασαρίσματα και αναμονές.
-
Ο/H panos2171 έγραψε:
Επειδή δε θα το πάρω για μένα θέλω να είναι έτοιμο με ελληνικά χωρίς φλασαρίσματα και αναμονές.
Μην ανησυχείς απο Geekbuying συνήθως είναι με official internasional .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Η global official πρέπει να χει πλέον, αν δεν έχει αυτή που θα σου ρθει, η αναβάθμιση της θα χει κ αν δεν έχει κ αυτή, θα χει η αναβάθμιση της στην Developer....
ίσως στην επόμενη;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα