Ούτε εμείς... οπότε, αν θέλεις να πάρεις σωστές απαντήσεις πρέπει να βοηθήσεις.,Ο/H kostas234 έγραψε:
δεν το έχω μπροστά μου
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Εχει κανεις προβλημα με τα θεματα; Εγω οποια θεματα εχω κατεβασει απο την εφαρμογη, δουλευουν για λιγο αλλα αν κλεισει η οθονη και το ξανανοιξω βλεπω την αρχικη οθονη με τα εικονιδια των εφαρμογων αντι την προστασια οθονης και δεν μπορω να το ανοιξω. Πρεπει να κατεβασω την κουρτινα και να μπω στις ρυθμισεις και να αλλαξω θεμα παλι στο αρχικο. Αυτο συμβαινει με ολες τις miui που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα. Στην αρχη ειχα China developer, μετα την GTV και τωρα την XTRVBeta1.
-
Αυτο που λες το ειχα στην 6.9.22 κι 6.9.29. Μετά εστρωσε.
Even dead i will fight. -
-
Ξεχνάς ΟΤΑ αλλά updates παιρνεις κανονικότατα.
ναι, αυτήν την μεγάλη στεναχώρια, πρέπει να την περάσεις......πιστεύω όμως πως θα τ' αντέξεις!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
επειδη σε οσα τηλεφωνα ειχα στο παρελθον φλασαρα αβερτα θελω να το συνεχισω και με την miui θυμαμαι η πρωτη μου επαφη με miui ηταν στο galaxy s2. sorry για το offtopic τωρα τα updates θα τα περναω με flash μεσω twrp?
-
Ακριβώς έτσι όπως τα λες.
-
-
εχει παραπανω πραγματα οπως αλλες custom στο android? τι παραπνω εχει απο την official? η developer roms κανουν για καθημερινη χρηση η εχουν πολλα bugs ?
-
μετά τη 2η συνεχόμενη ερώτηση, μπλοκαίρνω, δε μπορώ να συγχρονιστώ.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα