Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εχεις κουραστεί ήδη??
Και θες να ξεκινήσεις να περάσεις κ Ελληνική, είσαι σίγουρος γι αυτό??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κάνε ένα καφέ, ρούφα 2-3 τζούρες και ηρέμησε.
Το τέλος του κόσμου σύμωνα με πληροφορίες δεν ειναι γι αυτη τη βδομάδα.
Όταν είσαι ήρεμος μου λες για να ξεκινήσουμε.
Even dead i will fight. -
Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς?
Τεσπα όταν λες να ξεκινήσουμε θα μου λες και θα το κάνουμε μαζί η απλά θα ξεκινήσεις να μου πεις πως θα το κάνω ? -
Υπάρχουν 2 τρόποι.
Ένας ειναι να δεις τον οδηγό κι όπου κολλησεις μου λες για να ξεκολλήσεις κι ο δεύτερος να το πάμε βήμα βήμα.
Πάντως κι απο τον οδηγό δεν ειναι τόσο δύσκολο. Καθαρό μυαλό θέλει.
Γι αυτό σου λέω ηρέμησε. Αν είσαι νευριασμένος ή κουρασμένος καλύτερα μια άλλη στιγμή.
αυτο κυρίως, γιατί αρπαζει αμέσως και ο @salonikas, δεν θέλει κ πολύ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Χαχαχαχαχαχα.
Κι εγώ το έκανα κανα δυο φορές κατα λάθος.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@demakhs πες αλήθεια... έχεις παρκινσον και βαράς ανελέητα συνέχεια dislike???
EDIT
Είδες? Σε δευτερόλεπτα έγινε Like ... Δεν είναι Parkinson ... -
εγω δεν έκανα κανένα dislike, like...κάποιος έβαλε "χέρι"...
Φυσικά κ δεν το εννοώ...ειμαι φανατικός του like!!
Από κινητό που γραφω είναι πολύ κοντά τα 2 κουμπιά (like-dislike)..
Είπαμε, πρέπει να μπει κουμπακι επιβεβαίωσης για τα dislike...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την επιθετικοτητα και γιατί να τα πάρει κάποιος μαζί μου και να μου λέει να ηρεμησω ?
Είπα ότι έχω νεύρα ?
Εγώ ζήτησα πως να το κάνω σε απλή γλώσσα ώστε να μην μπερδευτω
Αν θέλει ξεκλείδωμα ?
Και ποιον από τους οδηγούς ακολουθώ για να περάσω την ελληνική ρομ {έχω κατεβάσει την nickel}
Τώρα το αν με έχει κουράσει είναι δικό μου θέμα και αν εσείς τα ξέρετε όλα τόσο καλά και σας είναι εύκολα μπράβο σας εμένα είναι η πρώτη μου φορά άρα το πάω πάρα πολύ save! -
Ο/H hawkjim777 έγραψε:
Τώρα το αν με έχει κουράσει είναι δικό μου
Το μήνυμα του είναι γραμμένο με καλή διάθεση....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα