Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
νεος δεν γελάω πολύ αλλά μου αρέσει ο χαβαλες κ βοηθάω απλά όπου κάνω λάθος θέλω την διόρθωση σας
-
Να ελέγξει τον bootloader μπας και είναι ξεκλείδωτος και τη "φάει" αργότερα από update που τον κλειδώνει το καταλαβαίνω. Αίτηση για ξεκλείδωμα γιατί να κάνει ? Μπορεί να φλασάρει με το spflash που δεν το ενδιαφέρει το state του bootloader. Εκτός και αν θέλει να περάσει custom ROM (πχ την ελληνική).
-
να την κάνει χρειάζεται για να μην του κλειδώσει κάποια στιγμή στην πορια
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αίτηση για ξεκλείδωμα γιατί να κάνει ? Μπορεί να φλασάρει με το spflash που δεν το ενδιαφέρει το state του bootloader.
-
Το είχα δει αλλά δεν θυμόμουν ότι χτυπαει
-
αφου δεν τους ανοίγει κανένας (επειδή είναι κλειδωμένα), συνεχίζουν να χτυπάνε, τι να κάνουν τα έρμα δηλαδή??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αίτηση για ξεκλείδωμα γιατί να κάνει ? Μπορεί να φλασάρει με το spflash που δεν το ενδιαφέρει το state του bootloader.
Εννοείς ότι χτυπάνε αν δεν αλλαχτεί το original cust.img της εκάστοτε ROM με το γνωστό και μη εξαιρετέο custom cust.img που είναι trimmed ώστε ολοκληρώνεται το φλασάρισμα. Κάνω κάπου λάθος Γιώργο ? -
Τώρα εγώ τι να πω..... παρακολουθώ μια συζήτηση χωρίς να καταλαβαίνω. sorry---νέος. Ας αρχίσω το διάβασμα καλύτερα και βλέπουμε.
-
Ωραία... από την στιγμή που δεν κάνεις λάθος και βλέπεις ότι τα θέματα που έχουν τα "νέα" xiaomi χειροτερεύουν
που βρίσκεις το κακό να έχει άδεια-ξεκλείδωτο bootloader ??? -
Καλησπέρα. Φοραω την τελευταια global stable. Εχεις κανεις αλλος battery drain? Το cell standby μου τρωει πολυ. Διαβασα οτι ειναι γνωστο θεμα αλλα εχω 4g καρτα και κανονικα δε θα επρεπε να υπαρχει. Εχει λυθει το θεμα με την ελληνικη ρομ; Επεσε τ ματι μου σε μια προσωρινη λυση με φλασαρισμα 2 zips απο twrp αλλα δε θελω να φτασω εκει.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ωραία... από την στιγμή που δεν κάνεις λάθος και βλέπεις ότι τα θέματα που έχουν τα "νέα" xiaomi χειροτερεύουν
που βρίσκεις το κακό να έχει άδεια-ξεκλείδωτο bootloader ???
Δε διαφωνώ, απλά νόμιζα ότι έχει βγει κάποιο νέο πρόβλημα που δεν το γνωρίζω. Να μαθαίνουμε και κάτι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα