H και H+ είναι ανώτερα του 3G, οπότε μια χαρά είστε!!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Μια χαρά είναι η κατανάλωση. Απενεργοποιήστε VoLTE (μέχρι να το υποστηρίξουν πλήρως εδώ δεν έχει νόημα), βάλτε Prefer 3G αντί για LTE και ανοίγετε LTE μόνο όταν θέλετε την extra ταχύτητα για τα δεδομένα (πχ YouTube ή κανά μεγάλο download). Το κλειδί είναι το "Prefer 3G", καθώς έχει κατά γενική ομολογία καλύτερο σήμα από το 4G και ένα καλό 3G σήμα είναι απείρως καλύτερο από ένα χάλια 4G ή ακόμα χειρότερα να μεταπίπτει συνεχώς το modem της συσκευής ανάμεσα σε 3G και 4G. Όλα αυτά είναι πολύ άσχημα για την μπαταρία.
Με αυτές τις ρυθμίσεις, με εγκατεστημένο Amplify για τη διαχείριση των location wakelocks των Google Services (NlpWakeLock και NlpWakeLockCollector που επιβαρύνουν το deep sleep) και μόνο με τα απαραίτητα apps φορτωμένα συνέχεια στη μνήμη (αυτόματη εκκίνηση), το κινητό πιάνει 5,5 SOT minimum (έχω δει και 7,8 SOT στο 1% μπαταρία) με συνολικό χρόνο 1 ημέρα και 20 ώρες, με μεσαία χρήση (browsing, messaging, ολίγον play store, κανά μισάωρο+ YouTube). Με ελαφριά χρήση, δηλαδή κυρίως idle, μόνο calls και λίγο messaging έχω φτάσει και 2 ημέρες 22 ώρες χωρίς φόρτιση.
Τώρα αν παίζεις παιχνίδια εξαρτάται τι παίζεις και πόσο. Εκεί ναι πέφτεις στη 1 ημέρα σίγουρα, ίσως και λιγότερο αν το σκίζεις και με τους sensors (πχ Pokemon :p). Δεδομένου ότι το Redmi Note 4 έχει MTK CPU που δεν είναι ιδιαίτερα energy efficient (καμιά σχέση με SnapDragon) μια χαρά συμπεριφέρεται.
Στη νέα developer ROM που έχει το πιο καινούργιο modem firmware η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη. -
Παιδιά ζητάει update 8.1.4.0 Γράφει nightly. Να την κάνω; Έχω global stable.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H Stavros75 έγραψε:
Παιδιά ζητάει update 8.1.4.0 Γράφει nightly. Να την κάνω; Έχω global stable
-
Το τηλέφωνό μόνο του μου έβγαλε update. Δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστη.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H Stavros75 έγραψε:
Το τηλέφωνό μόνο του μου έβγαλε update. Δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστη.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Είναι δοκιμαστική ρομ,πριν την επίσημη κυκλοφορία τηςYou may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρα
Εχω μια απορία αν βάλω china dev έχει μέσα αγγλικά;(γιατί ακολουθώ έναν οδηγό φλασαρίσματος για να περασω μετά ελληνική rom και μέσω της china θα ξεκλειδώσω τον bootloader) -
Ο/H stathis malantaras έγραψε:
Καλησπέρα
Εχω μια απορία αν βάλω china dev έχει μέσα αγγλικά;(γιατί ακολουθώ έναν οδηγό φλασαρίσματος για να περασω μετά ελληνική rom και μέσω της china θα ξεκλειδώσω τον bootloader)
Ναι έχει αγγλικά. -
ok thanks
-
kalimera!
exw to redmi note 4 edw k 1,5 mina alla den mou exei erthei akoma anavathmisi!
mou grafei oti exei tin: ekdosi MIUI MIUI 8 global 8.0.1.0 MBFCNDG|weekly
exw diavasei se arketous oti exoun erthei anavathmiseis....kserei kaneis ti paizei? -
Ο/H stathis malantaras έγραψε:
Καλησπέρα
Εχω μια απορία αν βάλω china dev έχει μέσα αγγλικά;(γιατί ακολουθώ έναν οδηγό φλασαρίσματος για να περασω μετά ελληνική rom και μέσω της china θα ξεκλειδώσω τον bootloader)
Γιατί δεν βάζεις την Global Stable? έχει ελληνικά κανονικά και είναι και Official. ούτε ξεκλείδωμα και περνάει και ποίο εύκολα...
=============== Ιαν 5th 2017, 8:17am ===============
Ο/H mrblack έγραψε:
kalimera!
exw to redmi note 4 edw k 1,5 mina alla den mou exei erthei akoma anavathmisi!
mou grafei oti exei tin: ekdosi MIUI MIUI 8 global 8.0.1.0 MBFCNDG|weekly
exw diavasei se arketous oti exoun erthei anavathmiseis....kserei kaneis ti paizei?
Μου φαίνεται ότι δεν είναι Οfficial ROM γι'αυτό δεν παίρνει και Update.
Ας σου απαντήσουν για καλύτερα τα παιδιά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα