Είναι η nightly που είχαν πουσάρει πριν μερικές ημέρες.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ναι, αλλα αξιζει να παω τωρα σε αυτη την εκδοση? η να περιμενω ?
-
Απ' ότι είχα δει σε ένα thread στο en.miui η εν λόγω έκδοση φτιάχνει την ταχύτητα download από το Play Store και είναι η μόνη που γνωρίζω να το κάνει αυτό (δεν ξέρω αν το πέρασαν το fix και στις 7.x.x global developer). Γι' αυτό το λόγο και μόνο εγώ θα την έβαζα αέρα πατέρα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι μέχρι τώρα ROMs για το RN4 (και όχι μόνο) είχαν ένα απίστευτο πρόβλημα. Όταν πήγαινες να κατεβάσεις ένα αρχείο (πχ μια εφαρμογή από το Play Store) που ήταν μεγαλύτερη από 30 ή 50 MB (δεν θυμάμαι ακριβώς), η ταχύτητα του download περιοριζόταν στα max 350-500 kb/s, ανεξάρτητα από την ταχύτητα της σύνδεσης του χρήστη και το δίκτυο (mobile ή Wi-Fi). Αυτό το bug υπήρχε εδώ και τουλάχιστον 4-5 μήνες και εντοπίζεται στον DownloadProvider που χρησιμοποιούσαν οι μέχρι τώρα Global ROMs. Βασικά οτιδήποτε χρησιμοποιούσε τον DownloadProvider (ελληνιστί Διαχειριστής λήψεων) προκειμένου να κατεβάσει αρχεία στη συσκευή, είχε αυτό το πρόβλημα/περιορισμό και γι' αυτό αρκετοί χρήστες είχαν στραφεί (τουλάχιστον για θέματα downloads μέσω browser) σε browsers όπως πχ ο Dolphin που έχουν το δικό τους διαχειριστή λήψεων και δεν χρησιμοποιούν αυτόν του MIUI.
Αν είχες root access και έκανες push/copy ένα apk από Διαχειριστή λήψεων παλαιότερης έκδοσης του MIUI, μπορούσες να λύσεις αυτό το πρόβλημα, ανεξαρτήτου ROM (εδώ η λύση και για το RN4 τουλάχιστον την έχω δοκιμάσει, δουλεύει 100%, είχε κάνει post και ο mitch002 κάτι σχετικό πριν καιρό). Επιτέλους το φτιάξανε και επίσημα. -
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Μετά από μία ολονύκτια φόρτιση με τον εργοστασιακό το πρωί παίρνω το εργαλείο και πάω δουλειά. Μετά από περίπου 3 ώρες και με το κινητό χωρίς καμία χρήση βλέπω μπαταρία 42%. Χτες φόρτισα με έναν φορτιστή της huawei με τα ακόλουθα στοιχεία.
Input :100-240V ,50/60Hz,0.2A Max
Output : 5,0V 1,0A.
Υπάρχει θέμα με τον εν λόγω ώστε να μην τον χρησιμοποιώ ή ήταν άσχετο και τυχαίο το γεγονός.;
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Whatever Can Be Done, Will Be Done -
καλημερα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μόλις πέρασα την global 1.4.0 και μου βγάζει δεν υπάρχει cim....Τι μπορεί να φταίει????
-
Ο/H ntafycrazywool έγραψε:
Υπάρχει θέμα με τον εν λόγω ώστε να μην τον χρησιμοποιώ ή ήταν άσχετο και τυχαίο το γεγονός.;
Ευχαριστώ
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ευχαριστώ
Μετά το διάβασμα του γραφήματος καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον...Δεν φόρτιζε όπως φαντάζουν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Έτσι φαίνεται δυστυχώς.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Έτσι φαίνεται δυστυχώς.
Ευτυχώς θες να πεις γιατί το μόνο που δεν θα ήθελα είναι πρόβλημα με μπαταρία.
Ευχαριστώ πολύ .
Άρα οκ με τον άλλο φορτιστή.(huawei).
Τον χρησιμοποιώ άφοβα;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
-
Άρα οκ με τον άλλο φορτιστή.(huawei).
Τον χρησιμοποιώ άφοβα;;;
-
Εαν κανουμε μια αναβάθμιση (επισημη) μπορουμε μετα να επιστρεψουμε στην προηγουμενη έκδοση εαν δεν μας αρεσει/βολεψει;
Ρωτω γιατι απο την 8.0.4 στην 8.1.2 που ειχε κάνει η γυναικα μου (και ηρθαν τα ελληνικα) δημιουργήθηκαν κάποια θεματακια που χρειαστηκε να λυσω (δεν εβλεπε καποιες φωτο/screenshots που ειχαμε τραβηξει με την 8.0.4, κατι ψιλορυθμισεις χρειαστηκε να ξαναρυθμιστουν κτλ) και τωρα αφου το κινητο ρολαρει κανονικά δεν θελει ουτε να ακουσει για αναβαθμιση..
Maktheo
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα