@varitimos84
Από ότι βλέπω στο about the phone :
MIUI VERSION : MIUI GLOBAL 8.1 / STABLE 8.1.4.0 ( MBFMIDI )
Από ότι βλέπω στο about the phone :
MIUI VERSION : MIUI GLOBAL 8.1 / STABLE 8.1.4.0 ( MBFMIDI )
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούστο Note 4 που ειδα να κλείνει ετσι ήταν με την μαμα ρομ που ήρθε απο κίνα και οχι με την ελληνική.μετα την αλλαγή στις ρυθμίσεις που μου ειπε να κάνω ο @ipankas ολα τρέχουν μια χαρά και το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο και απο την σκιά του lucky luke...Ο/H insideman75 έγραψε:
Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μου κανει εντυπωση.. Υπαρχει ρομ σταθερη και Ελληνικη.. γιατι αλλες ρομ? χανω κατι? κανω κατι λαθος με την εννοια οτι προσφέρουν κατι που χάνω? Συγνωμη για το ποστ.. απλες αποριες εχω.
στο κινητό που είδα στον φίλο δυστυχώς συνέβη αυτο.. και άντε βγάλε ακτη με τους Κινέζους...ας είναι καλά το φορουμ και όλοι σας εδω μέσα που βοηθάτε κάθε ''πικραμένο'' (απο τις νίλες εννοώ) συμπεριλαμβανομένουκαι εμου...Ο/H NasDriver έγραψε:
να κολλήσει σε bootloop μετά από αυτόματη αναβάθμιση...απλό και συμβαίνει συνέχεια..αντίο και τα αρχεία σου
ναι είναι πιθανόν να συμβεί.οπως συνέβει στο κινητό του φίλου...Ο/H dimagicas @yahoo.com έγραψε:
Πάντως βρε παιδιά, αυτό που προαναφέρατε με προβλημάτισε πολύ, δηλαδή ότι και με την επίσημη ρομ, μπορεί οι αναβαθμίσεις πάλι να δημιουργήσουν προβλήματα και να χαθούν αρχεία . . . Μιας και κάτι παρόμοιο δεν μου έχει συμβεί ποτέ με προηγούμενα κινητά που είχα, μήπως τίθεται πράγματι θέμα αξιοπιστίας της xiaomi ;
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->DevΟ/H annag έγραψε:
Πρέπει να κάνει αναβάθμιση η είναι οκ όπως είναι??? Κ
Ο/H demakhs έγραψε:
από που αγοράζουμε παλικάρια redmi note 4 64GB φθηνότερα από Κίνα-τριγωνική ή Ευρωπαϊκή αποθήκη??