ας μου ποσταρει καποιος το λινκ για το πως θα φλασαρω την xtrv ,,θα αλλαξω απο thunder μην κανω καμια χαζομαρα κ χαλασω το κινητο!!!
@osalonikios μηπως μπορεις να βοηθησεις???
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ασφαλής είναι. Εσύ τον...θυμάσαι ?Ο/H Sifis x έγραψε:
OffTopicΘέλω να κάνω μία άσχετη ερώτηση...10 Ψηφία κωδικός από random password generator είναι ασφαλές γιατί άλλαξα σε τέτοιον και θέλω να δω αν είναι ασφαλής?
-
Καλησπέρα έχω μια απορία έχω βάλει την 7.1.12 ταπετσαρία πως μπορώ να αλλάξω;
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Χάχαχαχα αυτό κάνω και εγώ όπως στη φώτο που μου έστειλες αλλά δεν μου στρώνει η πλάτη.Ο/H demakhs έγραψε:
-
@giannisatsi
Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία - Οθόνη κλειδώματος ή Αρχική Οθόνη επιλέγεις ποια από τα δυο επιθυμείς να αλλάξεις ταπετσαρία πας εκεί που λέει Αλλαγή και διαλέγεις. -
καλημερα!!!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μέ βοηθήσει????? Έχω το redmi note 4 με rom 6.12.1 οπότε πάω να του κάνω αναβάθμιση και με οποιοδήποτε τρόπο οποία νεότερη rom του περάσω μου βγάζει ότι δεν έχω κάρτα sim.... Το περίεργο είναι ότι πέρασα και global stable rom 1.2.0 κ αφ'ι όταν βρίσκεται μου έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 1.4.0 μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα.... Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!!
-
σημερα ηρθε κινητο φιλου.. βρηκε αναβαθμιση στην τελευταια 8,1,4,0.. την εκανα εβαλα κ την σιμ μου , κ λειτουργουσε μια χαρα....
οποτε παιζει να ειναι θεμα κινητου...για καποιο λογο χανει τα ΙΜΕΙ..... κ σε μενα το ιδιο κανει.....
αυτη τη στιγμη ειμαι στην ελληνικη stable xtrv beta1 8.1.3.0 και ειμαι μια χαρα... -
τι να πω δεν ξέρω... Ευχαριστώ πάντως!!!!
-
ξαναπερασε την προηγουμενη που σου λειτουργουσε...κ μη κανεις αναβαθμιση...
οταν βγει μεγαλυτερη απο την 8,1,4,0 δοκιμασε τοτε... αν σου ξανακανει νερα, ξαναπερνα απο πανω ξανα την παλια.... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα