Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H netblaster έγραψε:

Μια εφαρμογή κάμερας με αρκετές ρυθμίσεις είναι η Snap Camera HDR.
      Δεν είναι free, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να τη βρείτε εύκολα...
      Όντως πολύ καλή με πάρα, πάρα,πάρα, πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις............( ISO, Silent Shutter, Burst Mode, Panorama mode, Flash mode, HDR, Picture and Video Size, Scene mode, JPEG Quality, Effects, Video Bitrate, Format and Codec, Audio Settings, photo editor κ.λ.π, κ.λ.π)
    • Ο/H Panagiotakis έγραψε:

Ο/H netblaster έγραψε:

Μια εφαρμογή κάμερας με αρκετές ρυθμίσεις είναι η Snap Camera HDR.
      Δεν είναι free, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να τη βρείτε εύκολα...
      Όντως πολύ καλή με πάρα, πάρα,πάρα, πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις............( ISO, Silent Shutter, Burst Mode, Panorama mode, Flash mode, HDR, Picture and Video Size, Scene mode, JPEG Quality, Effects, Video Bitrate, Format and Codec, Audio Settings, photo editor κ.λ.π, κ.λ.π)
      πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή...
      Κυριολεκτικά έχει τα πάντα μέσα..
      και δυνατότητα να αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε όποιον φάκελο της δηλώσεις.. είτε σε SD card είτε στον εσωτερικό
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση κάμερας σε 16:9 ? Όπως και να χει θα της ρίξω μια ματιά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

ποστηρίζει μέγιστη ανάλυση κάμερας σε 16:9 ? Όπως και να χει θα της ρίξω μια ματιά.
      ναι αλλα σε 10mp.
      στα 4/3 έχει 13mp
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Το δοκιμασα το app και αληθεια ειναι οτι ενω προσφερει πολλες ρυθμισεις και καλουδια α) δεν ειδα μεγαλη διαφορα με την στοκ και β) αργει πολυ να κανει φοκους και να παρει την φωτο. Μπορει φυσικα να εκανα κατι λαθος στις ρυθμισεις.
    • Ο/H insideman75 έγραψε:

β) αργει πολυ να κανει φοκους και να παρει την φωτο.
      Όντως υπάρχουν φορές που αργεί και σε μένα αρκετά. Μπορεί και 3-4 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πατηθεί το κουμπί. Άλλες φορές όμως σχετικά πολύ γρήγορα με την ίδια ρύθμιση. Πιστεύω ότι είναι λόγω συνθηκών φωτισμού. Αργεί σε χαμηλό – δύσκολο φωτισμό.
    • Διαφήμιση
    • καλημερα παιδια ας κανβ καλυτερα εδω τις ερωτησεις μου.
      λοιπον σκεφτομαι να παρω το redni note 4 διοτι το ρυζακι παραδιδει πνευμα σιγα σιγα αντιμετωπιζω συνεχεια bootloop και οπως μου ειπε ο dnomikos θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη.
      λοιπον σκεφτομουν οπως ειπα για το συγκεκριμενο κινητο,βλεπω τωρα βγηκε και το καινουργιο με τον επεξεργαστη snamagedon πως τον λενε.
      βεβαια αυτος ειναι 8 core με τον xelio που ειναι 10 core αλλα νομιζω μικρες οι διαφορες πρεπει να ειναι.

εγω το θελω ποιο πολυ για παινχιδια και fb και περιηγηση το διαδυκτιο,αλλα θελω να κραταει και η μπαταρια του,με το ρυζακι εχω φτασει 3 φορες περιπου την ημερα να το φορτιζω,βεβαια ειναι και σχεδον 4 ετων.

το καινουργιο που βγηκε με τον αλλον επεξεργαστη ειναι δελερ στην τιμη που το βρισκω απο το vickmail απο ευρωπαικη αποθηκη,αλλα το εχει μονο με εκδοση 32 γιγα,ενω το προηγουμενο με τον χελιο επεξεργαστη βγαζει και 64 γιγα,ξερετε αμα το βγαλει και αυτο με εκδοση 64 γιγα?
      αυτα για ριχτε καμια βοηθεια και ετσι τι χρωμα να προτιμησω το ασημι ειναι καλο?αυτο σκεφτομουν να παρω δηλαδη αμα ειναι καλη η βαφη του ποιοτικη και μην μετα απο χρωμα εχουμε τιποτα ξεβαμα χρωματος,βεβαια αυτο μπορει να μην ισχυει πλεον στα συχρονα κινητα.
    • Αν δεν σου φτάνουν τα 32 (που δύσκολα γεμιζεις 32) βάζεις μια sd card.
      Αν δεν θέλεις sd card γιατι έχεις 2η κάρτα sim τσιμπας ένα καλώδιο otg και με ένα usb stick έχεις άπειρα gb στην τσέπη σου.

Even dead i will fight.
    • Ο/H mparaxir έγραψε:

καλημερα παιδια ας κανβ καλυτερα εδω τις ερωτησεις μου.
      λοιπον σκεφτομαι να παρω το redni note 4 διοτι το ρυζακι παραδιδει πνευμα σιγα σιγα αντιμετωπιζω συνεχεια bootloop και οπως μου ειπε ο dnomikos θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη.
      λοιπον σκεφτομουν οπως ειπα για το συγκεκριμενο κινητο,βλεπω τωρα βγηκε και το καινουργιο με τον επεξεργαστη snamagedon πως τον λενε.
      βεβαια αυτος ειναι 8 core με τον xelio που ειναι 10 core αλλα νομιζω μικρες οι διαφορες πρεπει να ειναι.

εγω το θελω ποιο πολυ για παινχιδια και fb και περιηγηση το διαδυκτιο,αλλα θελω να κραταει και η μπαταρια του,με το ρυζακι εχω φτασει 3 φορες περιπου την ημερα να το φορτιζω,βεβαια ειναι και σχεδον 4 ετων.

το καινουργιο που βγηκε με τον αλλον επεξεργαστη ειναι δελερ στην τιμη που το βρισκω απο το vickmail απο ευρωπαικη αποθηκη,αλλα το εχει μονο με εκδοση 32 γιγα,ενω το προηγουμενο με τον χελιο επεξεργαστη βγαζει και 64 γιγα,ξερετε αμα το βγαλει και αυτο με εκδοση 64 γιγα?
      αυτα για ριχτε καμια βοηθεια και ετσι τι χρωμα να προτιμησω το ασημι ειναι καλο?αυτο σκεφτομουν να παρω δηλαδη αμα ειναι καλη η βαφη του ποιοτικη και μην μετα απο χρωμα εχουμε τιποτα ξεβαμα χρωματος,βεβαια αυτο μπορει να μην ισχυει πλεον στα συχρονα κινητα.
      Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το Mido αν μπορείς. Πάρε το nikel (το κλασσικό MTK variant δηλαδή με τον Helio) στην έκδοση των 64GB, καλύτερη απόδοση θα σου έχει και φλασάρεται ευκολότερα. Το χρώμα δεν είναι πρόβλημα, δεν ξεβάφει μην φοβάσαι :lol: , πάρε ότι χρώμα θέλεις.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

καλημερα παιδια ας κανβ καλυτερα εδω τις ερωτησεις μου.

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το Mido αν μπορείς. Πάρε το nikel (το κλασσικό MTK variant δηλαδή με τον Helio) στην έκδοση των 64GB, καλύτερη απόδοση θα σου έχει και φλασάρεται ευκολότερα. Το χρώμα δεν είναι πρόβλημα, δεν ξεβάφει μην φοβάσαι :lol: , πάρε ότι χρώμα θέλεις.
      για ποιο λογο?βγαζει προβληματα το αλλο?η ειναι ιδιοτροπο δηλαδη αυτο που λες σε συγκριση με τον χελιο που φλασαρετε καλυτερα κτλ
    • Διαφήμιση
    • Είναι ιδιότροπο, έχει κλειδωμένο EDL mode, κοινώς αν δεν μπορέσεις να ξεκλειδώσεις bootloader λόγω του γνωστού error στο 50% της διαδικασίας (πχ αν σου έρθει με επίσημη Global Stable που μπορεί να μην ξεκλειδώνει) και πρέπει να φλασάρεις developer ROM δεν μπορείς να την φλασάρεις με τις κλασσικές μεθόδους για Qualcomm chipsets. Πρέπει να φτιάξεις deep flash cable.