Όχι δεν είναι, γιατί ελάχιστα παιχνίδια μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσους πυρήνες/threads.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Εχω frame drop σε ενα παιχνιδι που παιζω ...εν το μεταξυ εχει 10 πυρηνες και 2.11 ghz...δεν ειναι απαραδεκτο να εχει frame drop? η μπορει να φταιει το λογισμικο?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Δεν είναι εύκολο να απαντήσει κάποιος στο γιατί δεν τρέχει τόσο καλά η τάδε ή η δείνα εφαρμογή σε ένα κινητό. Μπορεί να έχει να κάνει με τη RAM/firmware, μπορεί με το hardware και τελικά μπορεί και η ίδια η εφαρμογή να μην είναι γραμμένη ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο ένα σχετικά νέο επεξεργαστή. Οι εφαρμογές στα κινητά και ειδικά τα παιχνίδια δεν τρέχουν παντού το ίδιο και αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλό ή ποιοτικό είναι ένα SoC αλλά και το πως έχει γραφτεί το παιχνίδι (η game engine δηλαδή).
-
OffTopicηλιθια ερωτηση..... για γρηγορη φορτιση, εκτος απο τον φορτιστη της συσκευασιας , πρεπει να εχουμε κ το καλωδιο ? η μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κ οποιοδηποτε αλλο?
-
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι θέλεις είτε φορτιστεί ή καλώδιο. Εγώ αυτό κάνω.
-
Εχω ενα θεμα με το Viber ενω παταω exit τα μηνυματα ερχονται κανονικα. Εγω θελω να το κλεινω το Viber πως γινεται?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
τις εφαρμογές θα απενεργοποιήσει ή τις ειδοποιήσεις??
EDIT: χε χε χε χε χε χε....το διόρθωσες στα μουλωχτά....μουσίτσα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έβαλα χτες την 8.1.6.0 global.Δεν έχω καταλάβει διαφορές ακόμα να πω την αλήθεια!Έχει κάποια σημαντική αλλαγή?
-
Παιδιά επανέρχομε με το θέμα τις ρομ, η μόνη λύση που βρήκα τελικα ήταν να φλασάρω την συσκεύη με 8.0.4 και στην συνέχεια με FOTA uptade πήγα με 8.1.6 ευτυχώς όλα καλά, λύθηκε και το θέμα με το region
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών θα βρεις το viber και θα απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την εφαρμογη θελω να κλεινω οχι τις ειδοποιησεις
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Εννοείς να μην τρέχει στο παρασκήνιο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα