Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Θεωρητικά δεν έχει σημασία από που θα το κάνεις αρκεί να γίνει. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να έχεις αφαιρέσει οπωσδήποτε το Mi Account σου από τη συσκευή, διαφορετικά αυτή θα ζητάει activation από το νέο ιδιοκτήτη από λογαριασμό που ανήκει σε εσένα, τα στοιχεία του οποίου δεν θα τα γνωρίζει και καταλαβαίνεις πιστεύω τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί.Ο/H lak100 έγραψε:
οταν ειναι να παραδωσω το τηλεφωνο θα κανω factory reset απο το menu της συσκευης η απο recovery?
-
-
Δοκίμασες να το σβήσεις και να το ξαναπεράσεις ?Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Καλησπερα...καταρχασ @BanditGR σε ευχαριστω αδελφε περασα την 8.1.6...τωρα ομως αντιμετωπιζω προβλημα με δαχτυλικο αποτυπωμα...δεν ξεκλειδωνει...τι να κανω
-
-
Τίποτα το ιδιαίτερο (κατά την προσωπική μου άποψη).
-
ο μονος λογος που αλλαζουμε ρομ ειναι λογω ελληνικων δηλαδη? εγω υπεθεσα θα αποδωσει καλυτερα το κιν επειδη η προηγουμενη π ειχα ηταν Unofficial
-
Προφανώς και αποδίδει καλύτερα + το ότι δεν έχεις τα προβλήματα της unofficial.
-
Εγω εβαλα εχτες Global Developer 7.3.2 και επιτελους οταν κλεινει η οθονη δεν γινεται ασπρομαυρη πριν κλεισει.
-
Καλησπέρα παιδιά σας παραθέτω παρακάτω τα στατιστικά της μπαταρίας γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλα. Αν μπορείτε πείτε μου αν πρέπει να κάνω κάτι για να μεγαλώσει η διάρκεια..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για τη χρήση που του κάνεις (το ξεσκίζεις δηλαδή κανονικά και αλύπητα) μια χαρά είναι η κατανάλωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα