Ο/H BanditGR έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις οδηγό για εγκατάσταση του τελευταίου dev?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H BanditGR έγραψε:
Τον οδηγό εδώ στο forum. Θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Και πως μπορω να περασω την τελευταια εκδοση ?? τι οδηγο μου προτεινεις?
Ο/H BanditGR έγραψε:
Τον οδηγό εδώ στο forum. Θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Και πως μπορω να περασω την τελευταια εκδοση ?? τι οδηγο μου προτεινεις?
Nα την εγκαταστήσεις.Ο/H trixstat έγραψε:
Έχω RN4 Pro με Global 8.1.6.0 κλειδωμένο. Θέλω να περάσω την GLOBAL DEV 7.3.9. Θέλω να κάνω τα εξής βήματα ;
1. Κατεβάζω στο κινητό την rom.(Την rom την κατεβάζω σε zip)
2. Πηγαίνω στις 3 τελίτσες του " έλεγχος για ενημερώσεις" και επιλέγω επιλογή πακέτου ενημέρωσης
3. Πάω στο φάκελλο που κατέβασα την rom και την επιλέγω
Είναι σωστά τα βήματα ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ?????
Ευχαριστώ
Τελικά δέχτηκε να εγκαταστήσει την 7.3.9 κατευθείαν , έκανε ενημέρωση 100% και μου έβγαλε το μήνυμα ότι η rom που έχω (global 8.1.6.0) είναι νεώτερη !!!!
Δεν την εγκατέστησα !!!
Τί με συμβουλεύετε να κάνω ?????
Εννοείς με το που περάσει η ρομ στο πρώτο άνοιγμα την κάνεις unroot ή νωρίτερα μπορείς να δώσεις πιο πολλες πληροφορίες; Γιατί σε ένα παλιότερο κινητό ενώ και καλά έκανα μέσω kinguser ή superuse unroot εφαρμογές που δεν θέλουν ροοταρισμένη συσκευη δεν έτρεχανΟ/H BanditGR έγραψε:
Στο πρώτο άνοιγμα. Προφανώς και μετά το unroot δεν θα σου δουλεύουν εφαρμογές που απαιτούν root πρόσβαση. Θα πρέπει να επιλέξεις τι θες να κάνεις και γιατί.Ο/H tzemam έγραψε:
Εννοείς με το που περάσει η ρομ στο πρώτο άνοιγμα την κάνεις unroot ή νωρίτερα μπορείς να δώσεις πιο πολλες πληροφορίες; Γιατί σε ένα παλιότερο κινητό ενώ και καλά έκανα μέσω kinguser ή superuse unroot εφαρμογές που δεν θέλουν ροοταρισμένη συσκευη δεν έτρεχαν
unroot απεγκατάσταση τις εφαρμογές-reboot recovery - wipe cache/ dalvik.Ο/H tzemam έγραψε:
Εννοείς με το που περάσει η ρομ στο πρώτο άνοιγμα την κάνεις unroot ή νωρίτερα μπορείς να δώσεις πιο πολλες πληροφορίες; Γιατί σε ένα παλιότερο κινητό ενώ και καλά έκανα μέσω kinguser ή superuse unroot εφαρμογές που δεν θέλουν ροοταρισμένη συσκευη δεν έτρεχανΟ/H BanditGR έγραψε:
Ναι βεβαίως, την XTRV dev αν και δεν κάνω απαραίτητα αναβάθμιση κάθε εβδομάδα. Κοιτάω να δω αν χρειάζομαι τις αλλαγές.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Εσύ στο κινητό σου δηλαδή χρησιμοποιείς την dev?
Υποτίθεται ότι θα γίνουν κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τώρα αυτό που βλέπουμε είναι να αποσύρουν τις Global Stable. Ε γι' αυτό αποφάσισα να πάω στις dev και όταν και αν δούμε καλή Global Stable, βλέπουμε.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Εν τέλη στην stable δεν θα γίνουν αναβαθμίσεις διορθώσεις κτλπ για να φτάσουν την dev?