εμενα τι είναι επειδή έχω μπερδευτεί...Ξέρω μονο οτι έχω το nikelΟ/H makis1024 έγραψε:
Έχεις το Redmi note 4 mtk επεξεργαστή με κωδική ονομασία Nikel, έχεις μαϊμουδορόμ λόγο του cn στους κωδικούς σε global.
Μου φαίνεται δύσκολο να ξεκλείδωσες με αυτή την ρομ, αλλά όχι αδύνατο.
Το gucci είναι άλλο τηλέφωνο, πρόσεξέ το nikel rom κατεβάζεις.
Πέρνα όπως σου λέει ο @NasDriver με τον οδηγό που σου έδωσε official global dev ή official china dev ξεκλειδώνεις ξανά εάν κλείδωσε και συνεχίζεις για twrp και Ελληνική xtrv.
Προσοχή στις ρομ που θα χρησιμοποιήσεις, Nikel.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
ε μα ναι ....
Δεν ξέρω όμως αν είναι καθαρή τον η μιγας. -
-
-
-
Αν θέλεις global dev απλά την περνάς μέσω updater..
Την αποθηκεύεις στο κινητό και την επιλέγεις σαν πακέτο αναβάθμισης... -
Απλώς για ενημέρωση
Έχω ένα RN4 με global stabl 8.1.6.0. Κατέβασα την global dev 7.3.9 και μέσω του updater την πέρασα στο κινητό. Αυτό όμως έγινε στη τρίτη προσπάθεια αφού στις δύο προηγούμενες μου έβγαζε αρνητικό μήνυμα . Το κινητό λειτουργεί τώρα μιά χαρά -
Παιδιά καλησπέρα.... γράφω πρώτη φορά σε αυτό το θέμα , επειδή προσπαθώ να βρω λύση για ένα φίλο, κάτοχο του RN 4 .
Έχει official stable rom , σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε έρθει και αναβάθμιση πριν αρκετές μέρες , οπότε δεν τίθεται θέμα μη-οφίσιαλ. Επισυνάπτω και φώτο απο το About Phone.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει εικόνα φόντου επιφάνειας εργασίας και οθόνης κλειδώματος. Μπορεί να βάλει μόνο τις "στοκ" φωτογραφίες. Όταν προσπαθεί από αυτές που έχει τραβήξει, του βγάζει μήνυμα " Cannot load image" .
Έριξα μια ματιά στις άδειες, δε βρήκα κάτι περίεργο.
Δε θέλω να του πω να κάνει επαναφορά τηλεφώνου επειδή γενικά δεν το έχει με αυτά...και είμαι και μακρυά , οπότε δνε μπορώ να το κάνω εγώ.
Καμιά ιδέα για το τι παίζει?
-
Έχει ανακληθεί η συγκεκριμένη ρομ ή περιμένει την επόμενη αναβάθμιση ή περνάει global dev από τον updater.
Γενικά στην global Stable στο Nikel μας τα χάλασε η Xiaomi.
Μπορεί δηλαδή το συγκεκριμένο πρόβλημα να είναι buck της ρομ. -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.... γράφω πρώτη φορά σε αυτό το θέμα , επειδή προσπαθώ να βρω λύση για ένα φίλο, κάτοχο του RN 4 .
Έχει official stable rom , σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε έρθει και αναβάθμιση πριν αρκετές μέρες , οπότε δεν τίθεται θέμα μη-οφίσιαλ. Επισυνάπτω και φώτο απο το About Phone.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει εικόνα φόντου επιφάνειας εργασίας και οθόνης κλειδώματος. Μπορεί να βάλει μόνο τις "στοκ" φωτογραφίες. Όταν προσπαθεί από αυτές που έχει τραβήξει, του βγάζει μήνυμα " Cannot load image" .
Έριξα μια ματιά στις άδειες, δε βρήκα κάτι περίεργο.
Δε θέλω να του πω να κάνει επαναφορά τηλεφώνου επειδή γενικά δεν το έχει με αυτά...και είμαι και μακρυά , οπότε δνε μπορώ να το κάνω εγώ.
Καμιά ιδέα για το τι παίζει?
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Μήπως έχει αλλάξει τον launcher από τον default του MIUI ?
Μάλιστα, πριν καναδυο μέρες του είπα να τσεκάρει ποιος Launcher είναι ενεργός και δεν μπορούσε καν να το βρει από το μενού....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα