οχι δεν βγάζει τίποτα καμία επιλογή
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
οχι δεν βγάζει τίποτα καμία επιλογή
Ανεβαίνουν κανονικά από τα συνημμένα και δεν μπορείς να τις επιλέξεις ? Ρε συ, μήπως τρέχεις στον browser σου κανά script stopper ή περίεργο ad blocker ? Αν ναι, κάνε whitelist το site.
-
οχι παταω συνδετήρα κ δεν βγάζει τίποτα για να ανεβασω...εσβησα κ το ad block κ τα πάντα...δεν βγάζει καμία επιλογή πάλι
=============== Μαρ 15th 2017, 7:11pm ===============
απο υπολογιστη μονο..... η χρηση της μπαταριας ειναι οκ????γιατι εμενα μου φαινεται καπως??? -
Πόσες ώρες η οθόνη ?
-
τωρα το φορτισα....5,30 ώρες
-
-
5 ωρες οθόνης είσαι μια χαρά.
Ποσο πιο πάνω δλδ.
Even dead i will fight. -
-
Ο/H Gpat έγραψε:
καλησπέρα, τώρα που μιλάτε για μπαταρίες, μόλις έβαλα την xtrv beta1, 7.3.9, beta1, η οθόνη από 5 ώρες κατέβηκε στις 4 και δεν με φτάνει στην ημέρα. Πριν από δίμηνο, με την 6.11.χχ δεν είχα θέμα στο 5ωρο+ SOT.
Οι συνήθειες μου δεν άλλαξαν....
Έχουμε θεματάκι? Ή γερνάει μαζί μου...
=============== Μαρ 16th 2017, 12:05pm ===============
η υπομονή μέχρι αύριο που θα βγει η επόμενη... -
Εγώ πάλι είμαι στο 50% με περίπου 3 ώρες SOT και 1 ημέρα 19 ώρες αφόρτιστος. Η λογική λέει ότι θα φτάσω 3 ημέρες και κάτι ψιλά με περίπου 6 ώρες SOT, στατιστικά που ήταν ακριβώς ίδια με πριν, οπότε κανένα πρόβλημα.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εγώ πάλι είμαι στο 50% με περίπου 3 ώρες SOT και 1 ημέρα 19 ώρες αφόρτιστος. Η λογική λέει ότι θα φτάσω 3 ημέρες και κάτι ψιλά με περίπου 6 ώρες SOT, στατιστικά που ήταν ακριβώς ίδια με πριν, οπότε κανένα πρόβλημα.
Το βλέπω τόσο καιρό αλλά δεν μπορώ άλλο αν δεν ρωτήσω...SOT τι είναι; :p :p :p
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Screen on time....πόση ώρα η οθόνη είναι ενεργοποιημένη
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα