οπως εκανα flash σημερα την XTRV 7.3.23 παρατηρησα στο script οτι προς στο τελος κανει απο μονο του wipe dalvik cache και cashe, αρα γιατι πριν απο καθε update πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο wipe πριν το flash ?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
απο....ανασφάλεια....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και κατι ακομα που βρισκω την επιλογη "hide content in lock screen" (για τις εφαρμογες)που μπηκε απο την 7.3.16 και μετα ?
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται
-
-
XIAOMI REDMI NOTE 4 MTK 3GR RAM 64 GB ROM DUAL SIM
Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα τα πάντα όμως και δεν έχω καταφέρει να ξεκλειδώσω το bootloader καθώς παίρνω το μήνυμα στο 50% λέω να περάσω μια global developer όπως λένε όλοι και μετά να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω.
Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία ? γιατί διαβάζω διάφορα μέσου flashtool η από την αναβάθμιση , και ποια global developer να κατεβάσω για το κινητό
Εάν επακολουθήσω τις οδηγίες από το link MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και κατεβάσω την συγκεκριμένη global developer ακλουθώντας τις συγκεκριμένες οδηγίες θα είμαι οκ?
Ευχαριστώ -
Από τον updater πέρνα την, κατέβασε την, choose update package, κάνε την μετάβαση και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
Με την 7.3.9 θα δοκίμαζα να ξεκλειδώσω, οι μετά από αυτήν την ρομ δυσκόλεψε πχ το redmi 4 pro στο ξεκλείδωμα, μπορεί να ισχύει και για το Nikel. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αντέγραψε τες στον φάκελο dcim/camera
ή όπως βλέπεις τις φωτο σύρε αριστερά, υπάρχουν σε κάποιο φάκελο εκεί μέσα?
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Από την στιγμή που τις βλέπεις όλες εκει, αν δεν θέλεις να μπαίνεις αντέγραψε-τες στο φάκελο κάμερα που σου πα.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Από τον updater πέρνα την, κατέβασε την, choose update package, κάνε την μετάβαση και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
Με την 7.3.9 θα δοκίμαζα να ξεκλειδώσω, οι μετά από αυτήν την ρομ δυσκόλεψε πχ το redmi 4 pro στο ξεκλείδωμα, μπορεί να ισχύει και για το Nikel.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα