Ευχαριστώ φίλε.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ευχαριστώ, παρότι θέλω να είμαι πάντα στην τελευταία ρομ, θα μείνω με την dev που είμαι γιατί ο μικρός μου θα γκρινιάζει για τα παιχνίδια που έχει μέσα και ποιος τον ακούει, επίσης μια χαρά ικανοποιημένος είμαι με την dev γιατί με την stable είχα και ένα δυο θεματάκιαΟ/H geotzia έγραψε:
@tzemam dalvik cache + cache+ data Ναί θα τα χάσεις όλα γιαυτό πάρε backup όσο γιά το πόσο κοντά είναι δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει την τελευταία dev.
Καλό Πάσχα και σε εσένα!!
Ο/H makisfz έγραψε:
Ναι πέρασε Global με το Mi flash δεν υπάρχει προβλημα
Redmi note3 pro
Ξεχασα το note.μιλάω για το redmi note 4 αλλα φαντάζομαι η απάντηση είναι η ίδια.Ο bootloader δεν νομιζω να έχει ξεκλειδώσει επίσημα.Αν δεν έχει ξεκλειδώσει επίσημα,δεν θα τουβλιάσει αν προσπαθήσει να του περάσει την global stable;Θέλει την επίσημη για να μην κάνει ενημερώσεις.Σας είναι εύκολο να μου δώσετε τον καλύτερο οδηγό για να το κάνει;Ο/H zisistil έγραψε:
Με ξεκλείδωτο bootloader μπορεί να περάσει και κατευθείαν την Ελληνική του φόρουμ. Απλά πες του να ρίξει πρώτα μια αίτηση γιατί δεν ξέρουμε αν ξεκλειδώθηκε επισήμως. Ας έχει την άδεια της εταιρίας.
Γιατί να τον ξεκλειδώσει;Αφου θα μείνει με την global stable.Ο/H zisistil έγραψε:
Όχι δεν brickarei αλλά ας έχει την άδεια! Ούτε ή άλλως με official 99 τοις εκατό θα ξανακλειδώσει. Πρέπει να μπορεί μετά να ξαναξεκλειδώσει.