Οποτε κλειδώνω με ποιον οδηγό?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Τη βοήθειά σας παρακαλώ....
προσπαθώ να βάλω την global stable. Την έχω βάλει στο κινητό, δοκίμασα και σε sd , δοκίμασα να την κατεβάσω απευθείας στο κινητό ... αλλα καθε φορα που παω να τη βάλω μου πετάει αυτό... -
@demakhs μην τον μπερδεύεις τον άνθρωπο με λογοπαίγνια βρε.
.
@nikpoth για να ξεκινήσεις από μηδενική βάση θα φλασάρεις μία official ROM σύμφωνα με τον οδηγό ΕΔΩ που αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σου κλειδώσει bootloader.
Ύστερα ξεκλειδώνεις ώστε να βάλεις την GTV.
Διάβασε τον οδηγό προσεχτικά και όταν είσαι έτοιμος ... ξεκίνα.
Είναι πολύ απλό να το κάνεις αρκεί να μην παρεκλίνεις από την οδηγίαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα .... τελικά απο μπαταρία πως πάει το τηλέφωνο ... κάποιος είχε αναφέρει ότι του "έτρωγε" πολυ η αναζήτηση σήματος ...
-
τι διαφορα έχει η official cn δηλαδή αυτή που φοραω τώρα MIUI 8.0 stable 8.0.9.0 (MBFCNDG) με την Global stable γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
Να επιβεβαιώσω κι εγώ παιδιά ότι ζήτησα official Chinese και το κινητό μ ήρθε με play store και χωρίς κινεζιες άρα μου το πείραξαν.. έκανα με την μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μόλις το ανοιξα τα έκανα από την αρχη.
Από μπαταρία φίλε συνεχίσω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου τρώει τρομερά την μπαταρία το cell standby και δεν ξέρω γιατί. -
-
-
παραθετω screenshot για να δείς την ρομ. Official Chinese ζήτησα εγω. Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά και γι αυτό δεν καίγομαι για την GTV. Μ ήρθε και ΟΤΑ update σε 8.0.9.0. Στην ελληνική stable ,ή στην Global stable έχετε αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία;;
Σας τρώει μπαταρία για το σήμα;; -
Με επισημη κινεζικη σου ήρθε.
Για πέρνα και ένα gsam battery.
Even dead i will fight. -
παρατηρω το εξής. Όταν το κινητό το χειριζομαι τότε έχω χαμηλό ποσοστό στο ,cell standby. Όταν το κινητό το αφήνω στην άκρη τότε ανεβαίνει κατακόρυφα. Χθες είχα 70%.
Τώρα μόλις εβγαλα screenshot είμαι με 2 ώρες και 20 λεπτά οθονης με 60% μπαταρία. Τραγικό ποσοστό όταν έρχεται από note 3 pro.
Επίσης μόλις μπαίνω μέσα στο cell standby μου δείχνει 0% χωρίς σήμα. Τότε αφού δεν έχω μείνει λεπτό χωρίς σήμα γιατι καταναλώνει τόσο πολύ; -
Βγαλε το 4g και δοκίμασε με 2g.
Μπορει να προσπαθει να πιάσει 4g σημα να μη μπορει να να τρωεει ενεργεια.
Even dead i will fight. -
εχω βάλει δίκτυο μόνο 3g. Αν βάλω το 2g μετά μόλις ανοίγω δεδομένα θα έχω 3g?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα