καλησπερα. Έχω αγοράσει το redmi note 4 pro με την κινεζική ρομ δεν έχει ούτε google play. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθησω για πρώτη φορά;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Εννοείς το Redmi Note 4 με τον MTK επεξεργαστή X20 ε?
Πας για τον ολοκαίνουριο οδηγό στο παρακάτω θέμα:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) -
ευχαριστω
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει flasharei κανείς Redmi Note 4?
Έχω ήδη βάλει την developer's ROM αλλά θέλω να αποφύγω μερικά κινέζικα.
Μόλις βγήκε η Global ROM αλλά όταν δοκιμάζω να την βάλω μου λέει "you are only allowed to Flash Stable ROM from Developer Version"
Είναι θέμα κλειδώματος ή κάτι άλλο?
Any ideas? -
Ο/H netrino έγραψε:
Μόλις βγήκε η Global ROM αλλά όταν δοκιμάζω να την βάλω μου λέει "you are only allowed to Flash Stable ROM from Developer Version"
Any ideas?
-
Ο/H netrino έγραψε:
Any ideas?
Έγινε μεταφορά στην σωστή κατηγορία συσκευής -
Ευχαριστώ! Είδα το νέο οδηγό, θέλει SP FlashTool προφανώς. Sorry για το λάθος thread, δεν είχα καταλάβει τι παίζει.
Καταπληκτικό το Forum παιδιά bravo... -
-
Έχω μια ερωτησούλα... ο MTK Driver που δίνει ο οδηγός, είναι 64bit. Να δοκιμάσω με κάτι αντίστοιχο για 32?
Απ ότι βλέπω όλοι συνιστούν 64bito laptop για το SP Flash tool που αυτή τη στιγμή δεν έχω. Γιατι? -
καλησπερα,εχω κανει ολα τα βηματα αλλα οταν πανω να κανω wipe μου βγαζει error και δεν προχωραει.υπαρχει καποια λυση;
-
Ο/H odclamp έγραψε:
καλησπερα,εχω κανει ολα τα βηματα αλλα οταν πανω να κανω wipe μου βγαζει error και δεν προχωραει.υπαρχει καποια λυση;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα