καλησπερα. Έχω αγοράσει το redmi note 4 pro με την κινεζική ρομ δεν έχει ούτε google play. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθησω για πρώτη φορά;									

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
- 

- 
			Εννοείς το Redmi Note 4 με τον MTK επεξεργαστή X20 ε?
Πας για τον ολοκαίνουριο οδηγό στο παρακάτω θέμα:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) - 
			ευχαριστω
									 - 
			Καλησπέρα παιδιά, έχει flasharei κανείς Redmi Note 4?
Έχω ήδη βάλει την developer's ROM αλλά θέλω να αποφύγω μερικά κινέζικα.
Μόλις βγήκε η Global ROM αλλά όταν δοκιμάζω να την βάλω μου λέει "you are only allowed to Flash Stable ROM from Developer Version"
Είναι θέμα κλειδώματος ή κάτι άλλο?
Any ideas? - 

Φίλε εδώ είσαι στο redmi note 3 pro, για το note 4 (nikel) δες εδώ: RedMi Note 4 (Nikel)Ο/H netrino έγραψε:
Μόλις βγήκε η Global ROM αλλά όταν δοκιμάζω να την βάλω μου λέει "you are only allowed to Flash Stable ROM from Developer Version"
Any ideas?
 - 

Έχεις την china developer ? Από china σε global μάλλον θα πρέπει να πας με SP flash tool, δύσκολο έως αδύνατο από αναβάθμισηΟ/H netrino έγραψε:
Any ideas?
Έγινε μεταφορά στην σωστή κατηγορία συσκευής
									 - 
			Ευχαριστώ! Είδα το νέο οδηγό, θέλει SP FlashTool προφανώς. Sorry για το λάθος thread, δεν είχα καταλάβει τι παίζει.
Καταπληκτικό το Forum παιδιά bravo... - 

- 
			Έχω μια ερωτησούλα... ο MTK Driver που δίνει ο οδηγός, είναι 64bit. Να δοκιμάσω με κάτι αντίστοιχο για 32?
Απ ότι βλέπω όλοι συνιστούν 64bito laptop για το SP Flash tool που αυτή τη στιγμή δεν έχω. Γιατι? - 
			καλησπερα,εχω κανει ολα τα βηματα αλλα οταν πανω να κανω wipe μου βγαζει error και δεν προχωραει.υπαρχει καποια λυση;
 - 

Τι wipe πας να κάνεις, από που και τι μήνυμα λάθους σου βγάζει ?Ο/H odclamp έγραψε:
καλησπερα,εχω κανει ολα τα βηματα αλλα οταν πανω να κανω wipe μου βγαζει error και δεν προχωραει.υπαρχει καποια λυση;
 - 

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0

- 

Παρόμοια νήματα