high, όπως οι παραθέσεις του (άλλου)...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν ξέρω πόσο εύκολα ήταν σε samsungΟ/H aetorraxi84 έγραψε:
αυτα τα fastboot φοβάμαι...είναι του διαβόλου.δεν τα ξέρω καθόλου.... υπάρχει και για αυτά οδηγός;Ο/H makisfz έγραψε:
Όταν θέλεις να γυρίσεις σε official από την ελληνική θα φλασαρεις με το sptool Fastboot rom. Δεν μπορείς να φλασαρεις official από το twrp
Redmi n3 pro
Θα μπορούσες ελάχιστα να επέμβεις στο amplify αλλά δεν θα κάνει ιδιαίτερη διαφορά γιατί χρησιμοποιείς αρκετά τη συσκευή. Μια χαρά είναι το SOT σου και η μπαταρία για τέτοιου είδους χρήση.Ο/H toniathanos έγραψε:
Παιδιά την μπαταρία μου πως την βλέπετε.Ανεβαζω φωτό από την stock app,amplify και gsam battery.Δειτε λίγο και τα wakelocks στο amplify και πείτε μου αν μπορώ να επέμβω σε κάποια από αυτά.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ολα καλά με αυτόν τον οδηγό αρκετά χρήσιμος...το θέμα είναι πως γίνεται αν έρχονται τα μηνύματα σαν αναδυόμενα παράθυρα όπως τα άλλα κινητά...Ο/H George Kaggelaris έγραψε: