με sp flash tools σωτηρια μονο?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Αν το μπορείς τι το φοβάσαι;
Μπουμπουνα το.
Even dead i will fight. -
δεν το φοβαμαι απλως δεν το εχω ξανα χρησιμοποιησει και μου φαινεται λιγο βουνο , ηλπιζα να υπηρχε μια πιο ευκολη λυση
ευχαριστω πολυ παντως -
Ο/H asx1980 έγραψε:
δεν το φοβαμαι απλως δεν το εχω ξανα χρησιμοποιησει και μου φαινεται λιγο βουνο , ηλπιζα να υπηρχε μια πιο ευκολη λυση
ευχαριστω πολυ παντως
-
-
Ο/H asx1980 έγραψε:
@BanditGR το δοκιμασα αλλα δεν εκανε κατι επειδη οταν εμπαινε στο twrp κολλουσε η οθονη
Αν έχεις βάλε otg με mouse για το twrp
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν εχω κατι απο αυτα τα 2 το παλευω με sp tools αλλα δεν φαινεται κατι να γινεται και με αυτο
πατησα download αλλα δεν φαινεται να κανει κατι -
Ο/H asx1980 έγραψε:
δεν εχω κατι απο αυτα τα 2 το παλευω με sp tools αλλα δεν φαινεται κατι να γινεται και με αυτο
πατησα download αλλα δεν φαινεται να κανει κατι
-
εγινε η διαδικασια και τωρα περιμενω να ανοιξει , σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας
-
Ενταξει;
Είχες αίσιο τέλος;
Even dead i will fight. -
καλημερα ,
ναι ολα καλα , σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας περασα τωρα μια global θα την δοκιμασω μερικες μερες -
Υπάρχει κάποιος τρόπος οι εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Viber - WhatsApp - Skype - Instagram κλπ να γίνονται αναγκαστική διακοπή και να μην τρέχουν στο background ώστε να γίνεται εξοικονόμηση μπαταρίας στο Redmi Note 4;
Πριν το Xiaomi είχα ένα αρχαίο Samsung, στο οποίο είχα περάσει το Greenify και μόλις έκανα hibernate τις εφαρμογές, εκείνες έμεναν κλειστές μέχρι εγώ να ανοίξω κάποια. Δοκίμασα το Greenify στο Note 4, τις κάνει hibernate, αλλά μετά από λίγο αν ανοίξω το app, αρκετές τρέχουν στο background.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα