Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
H πιο πρόσφατη Developer ROM για Nikel, θα βρίσκεται πάντα εδώ => MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν το κουνάει ρούπι!
το Redmi Note 4 Qualcomm Global TI EINAI που έχουνε την 7.6.8 που εχω.
-
Relax.........life is easier than you think!
-
Ο/H andreas157 έγραψε:
το Redmi Note 4 Qualcomm Global TI EINAI που έχουνε την 7.6.8 που εχω.
-
@aetorraxi84
Σύμφωνα με ανακοίνωση στο en.miui.com από 12 Ιουνίου έως τον Αύγουστο θα έχουμε αναστολή των αναβαθμίσεων για αρκετές συσκευές. Αφορά τις Global beta & China developer οι αντίστοιχες stable θα συνεχίσουν να δίνονται.
Εδώ οι συσκευές για Global beta rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Redmi 3/Prime / Redmi 3S/Prime / Redmi 2 / Redmi 2 Prime / Redmi 4A /Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 3 SE / Redmi Note 4 MTK / Mi 4i / Redmi Note 2 / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Mi Note.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Redmi Note 4X/Qualcomm / Mi 5 / Mi Max 32G / Mi Max 64G(128G) / Redmi 4X / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus.
Εδώ οι συσκευές για την china developer rom:
Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm.
Κανονικά θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις οι παρακάτω συσκευές:
Mi 6 / Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5c / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi 4S / Mi 4c / Mi Max 2 / Mi Max 64G(128G) / Mi Max 32G / Mi Note Pro / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4X. -
Όπως και να έχει, από την στιγμή που έχεις Official Global rom, θα βάζεις όποια σου βγάζει να κάνεις αυτόματη ενημέρωση
=============== Ιουν 21st 2017, 10:46am ===============
Ο/H sirgeorge έγραψε:
Καλημέρα φίλοι του φόρουμ!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
H πιο πρόσφατη Developer ROM για Nikel, θα βρίσκεται πάντα εδώ => MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν το κουνάει ρούπι!
-
Ο/H sirgeorge έγραψε:
Καλημέρα φίλοι του φόρουμ!να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.εχω 4g cosmote και ενώ έχω ενεργοποιήσει το volte όταν κάνω κλήση το σήμα πέφτει σε 3g-h+ που σημαίνει ποιο αργό σερφαρισμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.σε ένα iPhone 6s plus που έχω όταν κάνω κλήση το 4g δε χάνεται και μπορώ να σερφαρω με ταχύτητες 4g! υπάρχει κάποια ρύθμιση για το Xiaomi ή απλά έτσι δουλεύει η συσκευή; ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε υπομονήYou may think you can fly - but you better not try -
και σε συγκεκριμένες συσκευές ... απο όσο ξέρω... άει μήλα και tsamtsung
-
Ο/H sirgeorge έγραψε:
Καλημέρα φίλοι του φόρουμ!να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.εχω 4g cosmote και ενώ έχω ενεργοποιήσει το volte όταν κάνω κλήση το σήμα πέφτει σε 3g-h+ που σημαίνει ποιο αργό σερφαρισμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.σε ένα iPhone 6s plus που έχω όταν κάνω κλήση το 4g δε χάνεται και μπορώ να σερφαρω με ταχύτητες 4g! υπάρχει κάποια ρύθμιση για το Xiaomi ή απλά έτσι δουλεύει η συσκευή; ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι!!
=============== Ιουν 21st 2017, 12:29pm ===============
Και για να τελειώνουμε με τις ROM, όπως αναφέρθηκε πολλές φορές (αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, εδώ και 2 σελίδες στο νήμα κάνουμε λες και δεν το ξέρουμε/διαβάσαμε), developer ROMs, είτε China, είτε Global, είτε...διαγαλαξιακές θα ξαναδούμε το νωρίτερο από Αύγουστο, εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή και θα πω, πείτε Σεπτέμβριο να είστε μέσα. Μέχρι τότε απλά δεν ασχολούμαστε.
Τελευταία XTRV dev ήταν η 7.6.8/10 (που βασίζεται στην κινέζικη άρα και η κινέζικη λογικά είναι η 7.6.8). Η Global παίζει να έχει μείνει και στην 7.5.25.
Αυτά, κάντε το καλοκαίρι σας χωρίς να ανησυχείτε για ROMs. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
και σε συγκεκριμένες συσκευές ... απο όσο ξέρω... άει μήλα και tsamtsung
Κάπου είχα ανεβάσει και screenshotYou may think you can fly - but you better not try -
Παίδες καλησπέρα.. Θέλω να θέσω ένα ερώτημα. Θεωρείτε ότι η τελευταία dev(7.6.10 xtrv) είναι καλύτερη από την stable(xtrv);;; Παρατηρώ Με την Dev ότι η συσκευή μετά απ μερικές μέρες χρήσης χωλαινει λίγο, μετά την ανακοίνωση και της Xiaomi για προσωρινή διακοπή παράδοσης Dev στους χρήστες θεωρώ ότι η τελευταία που άφησαν εχει λίγο τα θεματακια της.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα