Κατάλαβα.. Ρε τι έχουν κάνει οι κινέζοι.. Άρα είμαι μεταξύ των 2 τελευταίων (Redmi Note 4 global version ωσ Redmi Note 4X με snapdragon). Η διαφορά που εντόπισα είναι μόνο στην 800αρα μπάντα σωστα? Ενδιαφέρομαι μόνο για 32αρι 3gb. Έχει κάποια άλλη διαφορά? Όσον αφορά bugs κλπ? Επίσης το καλύτερο απ' αυτά τα 2 σε σύγκριση με το mi 5 έχχει σημαντικη διαφορά για τα 80-90 € παραπάνω? Ευχαριστώ κ πάλι.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Προσοχή! Μεγάλο μύνημα..
Νομίζω πως χωρίς την βοήθειά σας δεν θα τα καταφέρω.. Αρχικά, το προηγούμενο σαββατοκύριακο, γνώρισα έναν φίλο ,ενός φίλου μου ο οποίος έχει το νίκελ σαν εμένα. Αλλα εκείνου δεν ήρθε με oficial όπως εμένα, ήρθε με την διάσιμη ψευτογλόμπαλ που μάλλον πολοί θα ξέρεται 8. 0. 5. 0. 0 . Από τότε έχει κολλήσει σε αυτήν καθώς ότι και να πρωσπαθήσουμε(μέσω voice chat και teamviewer),από την συγκεκριμένη ρομ, δεν φεύγει.Αρχικά δοκίμασε από τον updater , παρόλο που δεν είχαμε και πολλές ελπίδες , επειδή εκεί που ήμασταν δεν είχαμε υπολογιστή. Στην Αθήνα, περάσαμε drivers, και προσπαθήσαμε να περάσουμε την τελευταία global dev, με τον οδηγό απο αυτό το φόρουμ, αλλά και τον οδηγό του mitch002 , (στο global φόρουμ) και όταν το σύνδεες με vol- έβγαζε το σφάλμα(αν θημάμαι καλά) broom error status da exceeded max num . Οπότε εμείς το βάλαμε και χωρίς το vol- (χωρίς να πατάμε τίποτα αλλά επίσης με vol- και power βγάζει το έρρορ) αλλά δυστηχώς παρόλο που φόρτωσε η κόκκινη μπάρα με το da download status 100% και έδειξε και το πινακάκι αριστερά (αν θυμάμαι καλά λέει κατι για το κέρνελ και για την μνήμη της συσκευής αλλά δεν είμαι σίγουρος) κόλλησε εκεί και δεν πήγε κίτρινη η μπάρα...
Ελπίζω να μπορεί να μπορεί να τον βοηθήσει κάποιος γιστί αν βγει και miui 9 και δεν μπορεί να το βάλει λογικά θα ζηλεύει αρκετα. Επίσης ξέχασα να πω πως το πιο πιθανό είναι να έχει κλειδομένο bootloader αν και δεν το τσέκαρα μέσω adb, και ουσιαστικά θέλει να έχει την global dev και μπορεί να τον πίσω και για xtrv.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας κ
αι συγγνώμη για την μεγάλη έκταση του μυνήματος! -
-
Γεια σας παιδιά...λύσετε μου μια απορία κάποιος; Εχω global dev rom 7.6.8
Ενώ είναι στα ελληνικά η συσκευή τις ταχείες επιλογές στις επαφές μου τις δείχνει όπως παρακάτω
=============== Ιουν 30th 2017, 11:19pm ===============
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Γεια σας παιδιά...λύσετε μου μια απορία κάποιος; Εχω global dev rom 7.6.8
Ενώ είναι στα ελληνικά η συσκευή τις ταχείες επιλογές στις επαφές μου τις δείχνει όπως παρακάτω
-
-
Τελικά παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί μεταξύ RMN4X (Snapdragon 625) και RMN$ Global edition (Snapdragon 625) αγόραζουμε το 2ο λόγω της 800αρας μπάντας που χρειάζεται η Ευρώπη. Σωστα? Κατα τ άλλα είναι τα ίδια.. Ρωτάω γτ θα ήθελα να παργγείλω μέχρι αύριο.
-
Ναι, έτσι είναι.
Δες και το 4ο link στην υπογραφή μου, θα σου λύσει κι άλλες απορίες! -
Καλησπέρα ζεστά παιδιά....
Λύσετε μου μια απορία.
Ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή όπως παρακάτω πάει από μόνο του στο ενεργο -
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Καλησπέρα ζεστά παιδιά....
Λύσετε μου μια απορία.
Ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή όπως παρακάτω πάει από μόνο του στο ενεργο
-
-
-
@spiderman3 γράφω τόσο καιρό πεζά και δεν είχα πρόβλημα....και με κεφαλαία το ίδιο μου έκανε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα