Η λογική λέει ναι. Βάλε τις φωτογραφίες που σου ζήτησα.Ο/H StavAttack έγραψε:
Φιλε από το Gsam μπορώ να βρω ποια εφαρμογη είναι;
Επίσης όταν λες καθαρή εγκατάσταση;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Και πάλι δεν θα βγει άκρη...Γιατί τα αποτελέσματα είναι μπασταρδεμενα..Από το 100 έως το 95 είχα ανοίξει wifi και ήμουν στο chrome...Και το άφησα από το 94 έως το 87 για 10 ώρες...Πρέπει να είναι το γεγονός ότι έχω εφαρμογες που ξεκινούν αυτόματα...Επίσης στην χρήση μπαταρίας μου δείχνει ότι η οθόνη ανοίγει για πολύ λίγο ανά διαστήματα
-
-
Χωρις το chrome και το wifi στην ουσια
-
Normal είναι τα στατιστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας στο έφαγε ο Chrome, γεγονός λογικό, οι περισσότεροι browsers συμπεριφέρονται παρόμοια.
-
Αρα συμπερασμα στηνει ξανα το κινητο με καθαρη εγκατασταση
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Αρα συμπερασμα στηνει ξανα το κινητο με καθαρη εγκατασταση
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Και τελευταια ερωτηση....δειχνει στην αρχικη σελιδα σαν τελευταια xtrv την 7.7.13/14/15
Αν παω απο τα downloads μου δειχνει την 7.6.10....την περναω την τελευταια...;;;και αν ναι πως;
-
Με μια σωστη εφαρμογη που καποιος εμεινε ευχαριστημενος ισως του προτεινε; κ η αναφορα που εγινε πιο πανω απο εσενα για τους browser αλλα κ απο την αλλη πλευρα αν ασχολεισαι αρκετα με την συσκευη σου τι διαρκεια θα εχει η μπαταρια;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Καποιος παρακαλωωωωωω;;;;;
-
Ο/H derveni έγραψε:
Από που βγάζεις το συμπέρασμα αυτό.
=============== Ιουλ 17th 2017, 6:50pm ===============
Βασικά τι ήθελα και το πα...ανακάλυψα μια μικρή...παρασπονδία στο sysctl.conf του nikel, ουσιαστικά μια παράμετρος στο αρχείο παραμετροποίησης ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα το script να σκάει στην εν λόγω γραμμή και να μην συνεχίζει. Το διορθώσαμε και τώρα τεστάρουμε και μάλιστα με τον νέο kernel. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω, θα έχετε σύντομα ΠΟΛΥ καλά νέα για την καινούργια aroma (όποτε βγει).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα